Morgon stund har guld i mun!

Idag började vi dagen utan vatten! Panik!! När lilleman 05:00 vaknade upp och ville ha välling. Det var bara för Crille att åka över till mor sin för att fylla på flaskor med vatten innan jobbet! Börja så där men blev senare bättre när vi får besök av våra bästa grannar Victoria och ossian! Små killarna var som två yrväder, överallt! Bestämda över att demolera ;P
Dock så kommer inte Leam någonstans än (för att han vägrar förstå hur man kryper, men STÅ själv det tror han att han kan!!!!) så det blev mest gnäll från han sida för att han ville vara där ossian va! Han ville kramas!! Haha men det ville inte kompisen ;P haha..

Efter det fortsatte dagen på sämre vägar för lilleman där doktor åter igen var elak och stack han med nål! Det var dags för tbc-sprutan! Inga trevliga upplevelser för lilleman där inte! Stackar! Men det gick över fort över och vi fortsatte våran dag på stan med tant Michaela och tant Empa, som alltid överöser lilleman med kärlek...
Lite shopping blev det givetvis, det hinns alltid med! En sjukt söt pälsmössa och en jätte fin stickad tröja fick följa med hem!! (Ja jag vet, jag har nog lite svårt med det där med shopping! Men det är ju så kul ;P)

Vi avslutade våran dag med en middag med pappa Crille och tanterna på billan!
Perfekt avslutning! Nu sover lilleman så gott, som förövrigt är på bättrings vägen! Lite gnäll och snuva sitter fortfarande i men febern är äntligen borta! Hoppas på en helt frisk liten kille till helgen :)

NattisSanna Fuentes
 

MAIL


URL

Spara?