Min sjuka bebis ❤️

Mitt lilla hjärta är fortfarande jätte sjuk :( har varit sjuk fram å tillbaka sen julafton :( tycker han kan få bli helt frisk nu! 
Har haft ett par nätter och dagar som har varit riktigt jobbiga! Inatt så vaknade han kl 22 och somnade runt 02:00 kokhet och hosta så han kräktes :( 
Var hos läkaren här om dagen men dom konstaterade att lilleman har en helt vanlig men jobbig förkylning! Lungorna lät bra och ingen halsfluss, tur det! Förhoppningsvis så kräktes han upp alla basilusker igår så han kan få bli frisk nu! 
Kan ju säga att man inte är så jätte pigg efter dessa jobbiga dagarna, man går mest på rutin nu! 
Tur att man har älsklingen här som kan byta av en så man får sova lite efter en tung natt :) 
 
Lillemans födelsedag igår var väl inte så jätte skoj för honom, han mådde inte så jätte bra, febrig å grinig! Men vi hade en liten mini födelsedags firande på morgonen med tårta och presenter. Polarn ossian kom förbi för att leka sen får pappa crille och lilleman till farmor på em så man fick sova lite :) 
Hoppas han är frisk tills sitt kalas så han får njuta utav att fira sitt första kalas :D 
 
Idag blev det en tripp till ikea för att kika runt på lite nya grejer till lillemans rum :D ska göras om där igen! Haha! Älskar och pyssla med hans rum! Mer om det kommer! Kan säga att det kommer bli super bra iaf :D 
 
Sanna Fuentes
 

MAIL


URL

Spara?