Glad påsk!

Igår blev det påskmiddag hos Crilles moster! Blev fettisdag på hög nivå!! ;)
Lillemans första påsk tänkt att nått sånt litet kan vara så himla spännande för mig ;) hihi.. Så himla underbart att vi kommer va med om många av hans första! Första gången han äter mat, första gången han kryper, går, springer, pratar osv helt underbar så mycket vi har framför oss! ❤

Lilleman fick sist första påskägg utav farmor sin, med sin första tandborste, tandkräm, äggkopp och jätte söt kyckling skål.. ❤ En super söt tiger pyjamas fick han oxå ❤

Nu blir det film med gänget :)Skicka vidare- pay it forward

Jag vet att jag har skrivit om den här filmen förut men måste bara rekomendera den här filmen igen! Så värd att se, en av mina favorit filmer! Den gick på tv igår och jag bölade som en liten flicka!!
Den har fått 6,9 på imdb..
 
Se den!!
 


Halv 8 hos luggen.

Våra dagar är oftast fullbokade nu förtiden. Många att träffa. Det är ganska skönt att ha planer och ha saker att göra på dagarna än att bara sitta och häcka hemma.. Hade blivit tokig.
Igår träffade jag och lilleman Sara, var sjukt längesen! Vi tog en promenix till stan och satte oss på cornetto bar för lite uppdatering utav varandras liv. Jätte mysigt..
Efter det tog vi en promenad hem för att ladda batterierna med lite mat innan dagge skulle hämta oss. Calle hade ordnat med tackos och filmkväll.. Packa ner pyjamas mat och allt som kommas behövas...
Lilleman är så lugn och fin när vi är borta så lätt att ha med sig överallt.
Älsklingen tvär slocknade redan efter någon timme bara och sov hela natten. Det är tröttsamt och leka och gosa så mycket med bästa tant Sandra, dagge och Grimaldi! ;)

Idag ska jag och far min till Ikea och inskaffa en garderob till lilleman! Börjat bli lite mycket kläder.. Precis som mamma gillar ;)
Sen blir det baby mys med massa bebisar hos Evelina, ska bli skoj..Tisdag

Idag började vi våran dag med att 10,30 möta upp Emelie och lilla Winston för att ta oss till öppna förskolan pinglan.
Så himla roligt att vara där, sjunga och leka, extem stimulan för barnen. Och hon som håller i sångstuderna är så himla duktig, alla barna är så fascinerande utav henne! Ska bli så himla kul att gå dit när lilleman är mera med, ljust nu så sitte han så lungt och fint i min trygga mamma famn och bara studerar med sina stora bruna ögon. 
Tyvär så var Miriam son håller i sånstuderna sjuk idag! Så vi vandrade vidare ner på stan i stället med tillskott utav Megan och lilla Kenzie. 
 
Vår dag på stan började med en lång och trevlig lunch på Nacy's, just nu bästa matstället i stan för mammor med barnvagnar. Blev som vanligt massa babbel om allt mellan himmel och jord! Det är alltid så himla trevligt att träffa mina mamma vänner, vi har alltid så mycket att prata om och jag känner mig alltid så himla glad när jag varit med dom. Deras positiva energi, deras stöd, råd och deras söta små bebisar gör min dag!
Så himmla roligt att dessa mammor jag umgås så mycket med är personer som jag tidigare inte känt eller haft kontakt med men nu står de mig så himmla nära och är människor som jag älskar att ha runt om kring mig och lilleman. Personer som nu efter vi fått barn tagit kontakt med varandra.. 
Det är så himmla konstigt hur vänskap och relationer till människor kan förändras så himla mycket utav att en sån naturlig sak som att få barn?! Hur vissa människor försvinner ur ens liv och hur andra kommer in ens liv!!
Jag antar att ni mammor förstår vad jag menar..! Måste vara för att vi mammor som förändras, mogna och byter livsstil? Vi får andra prioteringar och andra intressen som tyvärr inte matchar vissa man hade i sitt liv tidigar! 
 
Men jag är så sjukt lycklig just nu måste jag säga jag har människor runt om mig som gör mig glad och lycklig som ger mig och min underbara lilla familj posetiv energi! Det är verkligen människor som jag vill ha i mitt liv och min lillkilles liv. Jag är verkligen så glad för alla mina vänner jag har, alla mina fina mamma vänner och alla mina underbara barnlösa vänner! Ni är guld värda och massa kärlek till alla er ❤
 
Så nu efter min lill kärleks förklaring till mina vänner så fortsätter vi med våran dag ;)
 
Efter vår lilla lunchdejt så tog vi mammor våra små knoddar och begav oss mot affärerna för lite shopping! Som är för oss mammor extremt givande men tyvärr för våra barn inte alls lika roligt! Och de är minst sagt inte tysta med att berätta, att det här är inget de tycker om!! Inte minst min lillakille som var klar och tydlig med sina ord att det inte alls var roligt att gå i affärer uatan bara tråkigt, varmt och rent av eländigt! Och för det min son ber jag om ursäkt för men var glad att jag handlar åt dig och inte åt mig för då hade du tyvärr fått stå ut med att mamma också ska pröva kläderna som ska handlas ;P hihi 
 
kom hem runt 18  så det blev en lång dag. Nu ligger jag i sängen lång över min bed time och ångrar mig extremt mycket för att jag ladda ner dom där två avsnitten utav the real housewive of beverly hills och tittade på dom! Det kommer jag ångra extra mycket när jag ska upp om 2 timmar och mata lilleman!!
Så jag nu säger njag god natt, dröm sött och vi ses imorn =D ❤
 


Min sjukling❤

Tänk att en liten droppe blod kan få mitt mamma hjärta att blöda liter :( ja jag vet jag är super larvig men det var jätte jobbigt när dom tog blodprov på han! Älsklingens första plåster, det måste bild dokumenteras ;)

Lilleman hade urinvägsinfektion, fått penicillin så nu hoppas jag att det blir bättre och att han blir sitt gammal jag igen! ❤

Tydligen vanligt att pojkar under 6 månader får UVI...Feber hela natten.

Min lillakille har varit konstig ett par dar och igår fick han feber! Stackar liten. Hans urin började lukta jätte konstigt också. Kontakt med 1177 under hela natten och nu på morgonen blev vi uppskickade till barnakuten för att kolla om lilleman fått UVI.

Kände på mig att det var något konstigt! Han var inte sig själv! Hoppas det blir bättre nu! ❤Ossian, Kenzie och Leam lill gänget ❤

Idag hade lite fredags mys med lillemans gosiga små kompisar!

Så kul nu när lilleman börjar märka sina små polare, han är inte riktigt där ännu för att leka med dom men han studerar dom. Och han är vaken nästan hela tiden :)
Ska bli riktigt skoj när han kan leka med dom :)

Jätte tack för idag Ossian, Victoria, Kenzie och Megan alltid lika skoj att hänga med er ❤

Nu blir det lite mys med manen min ❤2 månader och 2 veckor

En vän till mig var så duktig och skrev månads uppdateringar på sitt första barns utveckling, nu när hon fått sitt andra bra kan hon gå tillbaka och jämföra deras utvecklingar! Super smart! Så det tänkte jag börja med, hade tänkt och börja förra veckan när han fyllde 2månader men glömde bort det och fick inte riktigt tid men nu ska jag ge det en chans och försöka ta mig tid en gång  månaden för ett sånt inlägg =D
 
 
Denna månad kommer alla vaknätter och annat besvär att belönas med de första vackra, tandlösa leendena. Ditt barns första leende kommer att vara en milstolpe du kommer ihåg.
Det är härligt att få den bekräftelsen, efter alla blöjbyten, all amning, alla bad, pussar och kramar utan att få specifik respons. Men en dag kommer det. Ditt barn ler och du är helt säker på att det inte var gaser i magen. Det kan lyfta hela dagen, även om natten var sömnlös.

När bebisen placeras på magen så kan han redan lyfta på huvudet. Ge honom leksaker som gör olika ljud, har olika struktur och färger. Detta hjälper bebisen att utveckla sinnena. Eftersom att bebisen snart börjar (eller har börjat!) kunna rulla från rygg till mage så är det hög tid att tänka på säkerheten. Lämna aldrig det lilla knytet ensam på skötbord eller liknande då hon kan falla ner och skada sig svårt.

Kräkningar är normalt

Förr eller senare kommer bebisen kräkas, ofta på grund av alltför bastanta måltider, eller bara för att matsmältningssytemet ännu inte är fullt utvecklat. Det är mycket vanligt och normalt sett ingen anledning till oro. Så länge bebisen bara växer som den ska och om den inte sätter uppkastningarna i halsen så är sannolikt allt i sin ordning, och kräkningarna brukar vanligtvis minska och försvinna med tiden.

Innan 4-6 månaders ålder så bör man inte ge bebisen annat än bröstmjölk/mjölkersättning. Hon får all näring hon behöver från mjölken och de första smakportionerna kan utan vidare vänta ett par månader till. Vid det här laget har din bebis förmodligen kommit in i en viss måltidsrytm och bröstbarn äter vanligen var 3-4:e timma och flaskbarn kan klara sig 5-6 timmar mellan varje måltid.

Unikt temperament

Alla barn är individer och har sitt eget temparament. Vissa bebisar är lugna och glada medan andra är oroliga och griniga. Om du använder napp så ge bara nappen när bebisen är kinkig, inte när han/hon är nöjd och lugn. Detta gör att nappen upplevs av barnet som mer lugnande och det är större chans att den verkligen ska trösta den ledsna bebisen.

Vid den här tiden börjar det bli dags för de första vaccinationssprtorna. I sverige vaccineras man mot en rad svåra sjukdomar och även om själva vaccinationen kan medföra vissa biverkningar är det viktigt att tänka på att effekten av de sjukdomar man vaccinerar emot ofta kan vara mycket svåra och i vissa fall fatala. De vaccinationer bebisen får under sin tredje levnadsmånad är difteri, stelkramp, kikhosta, polio, haemophilus och influenzae typ B.

Hur bra kan bebisen se?

Vid två månaders ålder börjar bebisars tidiga preferens för tvåfärgade objekt vändas mot mer detaljerade och komplicerade mönster, färger, färgkombinationer och former. Låt ditt barn titta på och röra vid många olika sorters saker, som plastleksaker och mjuka bollar.

När kommer bebisen att sova hela natten?

Om din bebis sover hela natten nu, så har du väldig tur. De flesta tvåmånaders bebisar behöver fortfarande ammas minst en gång mellan midnatt och klockan 06.00. Men ditt barn kommer gradvis att sova och vara vaken med längre intervall.

Din bebis sover förmodligen under 2-4 längre perioder nu och kan vara vaken i upp till 10 timmar/dygn.

Den fysiska utvecklingen

  • De ryckiga rörelserna är nästan helt borta och har ersatts av mjukare cirkelrörelser.
  • Bebisen kan viljemässigt gripa tag i föremål
  • ögonen är mer koordinerade och bebisen kan nu se färger

Den mentala utvecklingen

  • Bebisen ler mot dig denna månaden.
  • Föredrar mer komplexa föremål med komplicerad design, många färger och former.
  • Vissa bebisar sover nu under hela natten, men inte alla. De flesta sover dock mer på natten än under dagen.

Den känslomässiga utvecklingen

  • Bebisen ler när hon är lycklig.
  • Bebsien föredar människor som hon känner.
  • Bebisen vill bli hållen och ompysslad. Den behöver känna sig trygg för att utveckla en känsla av säkerhet och lugn.

Lämpliga leksaker

Skallror, bollar, färgade leksaker, speglar, mobiler, babygym, böcker, musikleksaker och lysande och blinkande leksaker.

Vad lilleman kan göra
 

-Han ler, det har har gjort ett bra tag och hans skrattar när man leker med han =)
-han pratar en massa, han väcker oss på morgonen med sitt gosiga lilla prat. Han svara på tal med korta ljud, ahoo.
-han testar sin röst med skrik, knorr och andra ljud
-han håller upp huvudet jätte långa stunder när han ligger på magen
tittar runt och spanar på allt. Han kan hålla upp huvudet nästan helt själv nu.
-Han vill vara med, han blir jätte sur när han ligger ner han vill vara med och se på allt. han kräver mycket mera uppmärksamhet nu och vill gärna att man underhåller han hela tiden.
-Han har upptäckt, sina händer nu och sin tumme dom har han i mun nästan hela tiden. Han har även upptäckt omgivningen nu. Han ser när någon är på besök eller när vi träffar nån. Han studerar dom jätte noga och följer dom med blicken vart dom än går.
-Han har mera vaken tid nu,nu är han vaken nästan hela dagar han vilar en 2 korta stunder på dagen. Han sover nästan hela natten med en matning runt 03. Vaknar sen en kort stund runt 06 och äter igen sen somnar han om brevid mig och vi sover ibland till 11.
Han äter, 150ml var 4:e timme, men nu verkar han ha en tillväxt period och vill ha mera mat.
 
 


Dagens bebis ❤

Vad tycker ni om min nya halsduk? ;)

Snart får vi besök utav fina Kenzie och lilla Ossian. Då ska vi leka, busa och skoja!! ❤
Sen kommer Lucas och leker med oss och sover över ❤En arg bebis

Igår kväll var första gången lilleman fick ett riktigt långdraget hysterianfall!! Han bara skrek och grät helt hysteriskt! Inget jag gjorde hjälpte, han var så trött men ville inte sova, han var inte hungrig för han hade typ nyss fått mat, han ville inte leka, inte mysa och inte ha nappen! Han var fullkomligt otröstligt! Mitt mamma hjärta grätt nog lika mycket som han!! :(
Tillslut så gjorde jag en flaska mat till, han hann nog inte ens få i sig 20ml innan han tvär slockna!! Han ville tröst snutta, just då kände jag lite ångest över att jag inte ammade längre! trots att jag kommit till ro med mitt beslut att sluta amma för både min skull och hans skull, (amningen var bara jätte stressigt och jobbigt för båda oss!) så kändes det ändå jobbigt ifall det bara var att han ville tröst snutta, så kunde jag fått honom att lugna sig mycket tidigare!
Men jag undrar om det bara var det? Han har varit annorlunda både igår och idag, kinkigare! Han har inte varit lika nöjd som han brukar vara, undrar om han kanske inte blir mätt? Kanske måste äta mera? Men det var inte så längesen jag ökade ersättningen till 150ml! Han kanske börjar få en tand?! Han är ju så tidig med allt!! Eller så börjar han bli sjuk?! Det är iallafall inte magknip för det vet jag hur han är då det här är något nytt!
Aja hoppas det bara tillfälligt och det blir bra snart igen :)

Försökte ta en dagensbebis bild med sina nya kläder med det gick så där. Lilleman tyckte det var roligare och bussa med mamma ;) ❤
Hade besök utav kompisen Ossian också blev en gos bild på dom oxå :) Dom satt och tå flörta lite med varandra oxå ;D ❤Lycka varenda morgon❤

Helt underbart att jag får gosa med den här lilla grodan varenda morgon! Finns inget bättre!
Vi myser tills vi somnar igen ❤Playdate med Lillmate

Playdate idag med Emelie och lilla Winston. Tog en lång promenad först och sen lite bebis mys hemma hos dom.
Så skönt att komma igång med promenader och ZUMBAN! Har varit ute nästa varje dag förutom i tisdag men då blev det Zumba, hoppas det håller i sig! För känner jag mig rätt så håller jag i gång nån månad sen tvär dör det! :(
Men nu som mamma så har allt ändrats! Man är mycket piggare på att göra saker, jag iaf..
Vill städa hela tiden, går ut och träffar massa folk, tar mer än gärna promenader och går dit jag ska ist för buss. Helt tvärt imot vad jag har varit! Jag har alltid varit super morgon trött sovit till typ 1-2 på dagarna, jätte stökig av mig och tagit taxi vart jag än ska. Så jag hoppas även det här har ändrats att min själv disciplin har blivit mycket bättre :) åter står att se ;)

(Sötaste bilden -öjj hurru! Ge tillbax min sjal!!)Dom finaste i mitt liv ❤

Tänk att ens liv kan bli så perfekt! Att två människor kan göra något så underbart ihop!
Att en liten människa kan göra allt så perfekt mellan två personen!
Den här lillakillen lyser upp vårt liv varje dag och har fått oss att förstå vad som är värt att leva för!! Fins ingenting bättre än min lilla familj!

Älskar er! ❤

(Btw den här lillkillen är farlig med sina flaxande armar! Tror jag fått 5 käftsmällar sen jag böja skriva det här inlägget! ;P tur att han håller på att somna för jag börjar bli lite öm om hakan ;D haha.. ❤)Sådan mor sådan son!

Hitta dessa bilder på mig i min babybok! Min pappa trodde det var lilleman haha! Kan hålla med om att vi är super lika, eller vad tycker ni? ;)Utflykt

Idag var det fullspäckat hela dagen! Blev en lång tripp till sättrabrunns restaurang som tyvärr var stängt så då åkte vi istället in till Sala för en middag med min svärmor och min pappa. Super mysigt, hitta en liten restaurang där på torget som hade jätte god mat, tror restaurangen hette stora torget.
Efter det bar det av till fina Sanna för att träffa hennes lilla ava! Vilken liten än hon var! Så mysigt! Tror min lilleman aldrig varit så liten. Hon vägde ingenting när man bar henne :D
Kan ju säga att man är sugen på en liten bebis när man träffar så små gosiga, fast lilleman bara är 2månader, men vet inte om jag skulle klara av att gå igenom allt igen! :S än så länge är jag nöjd med 1 bebis och tror nog att jag kanske nöjer mig med en ;) men skulle nån vilja skänka mig en sån liten så tar jag gärna imot ;P hihi

Efter bebis myser så gav jag och Empa oss iväg för lite Zumba! Jag säger bara jisses!! Märks att man inte rört på fläsket på ett ex antal månader! Haha.. Fick håll konstant och bena blev spagetti! Var rädd att kissa på mig där ett par gånger också ( 8-I) haha, jag antar att ni andra mammor förstår va jag menar..
Men så skoj det var har verkligen längtat efter att röra mig!! Och så kul att dansa för Linda igen! Blir alltid lika Klas och pep! Imorgon blir det mera Zumba :)

Nu ska jag duscha sen mysa med manen min :DSmå polarna ❤

I fredags hade vi bebis mys, Sandra var förbi med sin lilla William och Victoria med lilla Ossian. Jätte trevligt, är så mycket roligare nu när lilleman är mera med och börja märka av sina små kompisar :)
Och jätte skoj för mig att umgås med dessa fina mammor, man har så mycket att prata om, så mycket att dela med sig, så mycket råd att ge och så mycket råd att ta imot !
Tusen tack tjejer för dejten och för att man fick tosa med era små ❤

Idag vart vi bjudna hem till pappa som gjorde godast cazuelan (chilensk soppa, vet inte hur det stavas)
Babbla och titta igen massa bilder på min lilla älskling som pappa hade tagit! Jätte mysig söndag! Innan vi åkte hem så fick vi varma mackor och te så nu ligger vi proppmätta här i sängen och kollar på film..

Imorgon, blir det Zumba, promenad, dejt med pappa och svärmor, middag på sätrabrunn, och mys med Sanna E's bebis mycket på schemat! :Djag försökte..

gå och lägga mig i tid!! Men självklart så fastna jag i en film och kunde absolut inte sluta titta!!!! 
 
 
Var längesen jag rekommenderade eller skrev om en film men måste bara tipsa er om denna film! 
The time travelers's wife, bästa romantiska filmen jag sätt på länge! Den har fått 7.0 på imdb.
Som titteln heter så handlar det om en kille som kan resa i tiden och besöker sin fru som barn. Det är en så fin film och jag rekommenderar stark att se den!! 
Jisses så jag bölade kuden är helt blöt nu ;) haha och jag kan inte längre skylla på några hormoner ;P haha
 
 
Nu ska lilleman äta, hoppas han sover extra länge imorgon =D


Lördag

Lilleman är helt slut från kalaset vi var på idag. Tvär däcka i bilen och inte vaknat än. Satt på han pyjamas när vi kom hem men inte ens då vaknade han! Så nu har mamma och pappa haft lite alone time, och vad gör dom då? JO somnar i soffan ;) haha..

Klicka hem lite nya kläder till lilleman idag, älskar att shoppa åt honom det är bättre än att shoppa till sig själv :) älskar pojk kläderna som finns! Alla tuffa små skor, jeansen, skjortorna och tröjorna!! Kan gå nuts på alla kläder som finns :D
Glad att jag fick en pojke så jag kan få handla alla dessa tuffa kläder ;)
Gillar inte rosa, volanger, spets, rosetter och hello Kitty! Så en pojke var alldeles perfekt ;) är nog mer en pojk mamma en än flickmamma, kan man säga så?

Nu ska jag ladda ner lite serier och glo på till jag somnar, älsklingen ska till studion. Imorgon blir det en lång promenad med Vicky. Det blir 4:e lång promenaden denna vecka! :D

GRATTIS igen Birgitta och tack för all den goda fika :D ❤Tummen eller nappen?

Lilleman har börjat suga på sin tumme! Jobbigt, för kommer bli sjukt svårt att vänja av honom det sen!! Går liksom inte och gömma tummen ;) MEN han blir så sjukt arg när jag tar bort tummen och stoppar in nappen! Så svårt vad gör man ska man kämpa med nappen eller låta han suga på tummen som han så nöjt vill göra ;) 
Men måste säga att han är fruktansvärt söt med tummen i mun ;)
 
Idag blev det en till lång promenad! Så himla skönt, hade dock träningsvärk i bena efter min promenad med Emelie igår ;D haha vadå otränad? ;) inte rört mig på typ 9 månade ;D haha
Men nu ska jag iallafall ut på lång promenad varje dag!!
 
Nu blir det tacos kväll med gänget =)
 


Projekt gå ner i vikt

Nu ska gravid hullet bort! Och vi börjar med en promenad med Emelie och lilla Winston! Sen blir det magövningar varje dag och dans måndagar och tisdagar!

Snäll Gud hjälp mig hålla det!

Måste våga visa mig ute i sommar och det är inte långt kvar dit!! :S
Gick ju upp ganska mycket under graviditeten, 30kg, efter ca 2 veckor gick jag ner ungifär 17kg så nu har ca hälften kvar så är allt jag gick upp under graviditeten borta! går gärna ner 5kg extra ;)
Jag hade jätte stor gravidmage så nu efter graviditeten ser jag fortfarande gravid ut så prio 1 är att få bort den först sen kan jag börja tänka på dom extra kilorna ;)Dopkorten

Nu är alla dopkorten ute, lite mindre än 1månad kvar sen döps vårt lilla barn :)

Här är våra fina kort jag beställde från optimalpribt.se
Jätte bra sida där man kan göra jätte fina kort till dop, bröllop, kalas, tack kort ja till vad man vill :)

Sorry för lite suddiga bilder, lite svårt att ta stadiga bilder när lille man sitter i knät på en ;)

Texten som står är en jätte fin dikt jag hitta på internet.
"En längtan, en lycka, ett barn, ett hopp
en gåva från himmelen jag just har fått.
Två händer, två fötter, ett ansikte så sött
ett efterlängtat litet barn jag just har fött.

Ett skrik, ett skratt, en kropp så varm
ett vackert litet barn jag håller i min arm.
Ett hjärta, en själ, ett helt nytt liv
ett barn som ska ta världen med flera små kliv.

Ensam, vilsen och lite rädd ibland
i mörkret du famlar efter en hand.
Sorgen och glädjen följer dina spår
livserfarenheten är följden du får.

Mamma, barn, två hjärtan bildar ett,
ett starkare band har ingen sett.
Något så stort en känsla så stark
en kärlek som står på stadig mark."BVC och bebis mys

Min lilla älskling har blivit en stor kille :) han hade växt 2 cm och 200g. Nu väger han 6,800g och är 64 cm lång! Min stora kille, nu tycker inte jag du får växa mera!
Han växer dock inte lika hysteriskt mycket som han gjorde första tiden, på bara några dagar hade han gått upp 500g sen typ 500g igen efter en vecka och så fortsätter så till för två veckor sen då han bara gått upp 100g i veckan nu! Trodde ett tag att han skulle växa om både mig och Crille innan sommarn var här ;P

Igår var vi hos Sanna och henne fina familj, träffa nya lilla bebisen. Så himla fin han var och så liten!! Vill också ha en sån liten ;P min lille var ju aldrig mini känns det som men han var gosis liten ändå i mina ögon ;) skulle kunna ha tusen små bebisar om jag slapp vara gravid och förlossningen, hoppas dom hunnit uppfinna något inom vetenskapen då vi ska ha barn igen så Crille kan vara gravid och födda barn!! ;) haha
Tycker det är så stark utav henne och alla andra mammor som skaffar bebis när dom har en annan liten hemma. Måste vara så tungt å vara gravid och ha en liten att ta hand om och sen två små som ska ha din uppmärksamhet och omsorg! Tycker det är jätte starkt utav dom! Jag vet inte om jag skulle klara det! Om jag fick välja så skulle jag ha 10år i mellan mina om jag ska ha en till ;) haha.. Perfekt då kan den ena ta hand om sig själv plus att hjälpa mig :D haha
Men Crille vill ha en med 2-3 år mellan rum :(

Tack för att jag fick invadera er igår bästa Sanna!! ❤Då är vi på väg!

Nu är vi på väg mot Sthlm, lämnat av Lilleman i Enköping hos syster min :( usch så jobbigt det känns! Känns som nått fattas, att jag glömt en del utav mig :( Men jag vet att han är i goda händer, hoppas jag kan slappna av iaf och njuta av showenMåndag

Det här med rubriker är inte riktigt min grej ;)

Idag är det fullt upp, nu på morgonen vankas det BVC.
Älskar att gå till BVC, alltid lika spännande och se hur Lilleman växer. Haha mitt nöje nu som mamma ;)
Sen öppethus på förskolan, har redan anmält han till förskolan och jag håller alla tummar och tår att han kommer in på den förskolan!
Ligger alldeles perfekt bara nedan för oss inte ens 5min att gå, alldeles nybyggt och reggio Emilia inriktad! Det dåliga är att det verkar vara väldigt populärt och det är många som söker till den förskolan. :(

Och sen på kvällen är det Johan Glans som står på schemat för mamma och pappa och gänget :) ska bli så kul! Så jag har längtat!!! Dock ångest över att lämna bort mitt hjärta, även fast det bara är några timmar :(Grattis Anthony <3

Min lilla kille i sin nya tröja, från hm. Älskar färgerna! Det finns så mycket snygga kläder till små killar! Älskar att shoppa åt han ;)

Så i dag är han snygg och stilig för vi ska till Enköping och fira stora kusinen som blir en hela 14år !!!

Stort Grattis till dig min älskade Anthony <3
Ute med pappa

Lilleman och älsklingen är ute på promenad. Älsklingen tyckte att jag skulle få sova lite längre idag, sötnosen!
Men kan jag det? Nej!!!
Blir alltid otrygg när jag inte har Lilleman nära mig, kan inte alls slappna av och får ingenting gjort!!
Saknar han varenda sekund :(

Trodde inte alls att jag skulle bli en sån mamma som måste ha sin lilla 24/7 bredvid sig, men tydligen blev jag en sån!! Och lämna bort?! Ne fy så jobbigt!! Ska göra det för första gången på måndag i några timmar när vi ska på Johan glans. Har förberett mig mentalt i ca 1månad nu men det känns fortfarande super jobbigt!! Har sån ångest! Hoppas jag kommer kunna njuta utav showen iaf.

Jag är inte en sån mamma som måste ha mitt barn i famnen hela tiden eller att jag inte låter någon annan hålla i mitt barn! Är någon hemma hos oss eller om älsklingen är hemma så kan jag gå runt i lägenheten och göra annat, duscha eller sitta i ett annat rum och titta på tv eller läsa en bok. Men då vet jag att han är här under samma tak som mig, får jag abstinens på han kan jag bara gå in i rummet bredvid och titta på min vackra son och gosa och pussa på han! Och händer det något så är jag där!!
Nu när jag inte är med han så vet jag att jag inte bara kan gå in i rummet bredvid och se på han och då blir saknaden ännu större!! Och skulle det hända något så är jag inte där för att trösta mitt lillabarn! Och skulle det hända något allvarligt med honom så skulle jag aldrig förlåta mig själv för att jag inte var där!!!

Så lämna bort? Hmm, kanske inte blir så mycket utav det iaf ;)
Inte nu i början iaf ;P måste vänja mig vid tanken först! ;) <3Stoppa mödradödligheten

Idag går vi barnvagsmarschen för att stoppa mödradödligheten i fattigaländer!

http://www.rfsu.se/sv/Sex-och-politik/Unite-for-women/Unite-for-Women--stoppa-modradodligheten/

"RFSU vill stoppa mödradödligheten. Därför gör vi uppror.

Varje dag dör 800 kvinnor för att de blivit gravida. De senaste siffrorna kommer från 2010 och då gick 287 000 kvinnor förlorade. 99 procent av de drabbade finns i fattiga länder. Med tillgång till preventivmedel, läkarvård, sexualundervisning och säkra aborter kan de räddas. Men den politiska viljan saknas. Hög mödradödlighet är ett tecken på att kvinnors liv inte respekteras. Det måste stoppas. Därför intensifierar RFSU nu sitt arbete för att bekämpa katastrofen som makten glömde."Bebisfoton <3

Våra bilder vi var och tog i torsdags! Är så himla nöjd dom blev så fina!!
Men nu kan jag inte bestämma mig vilka jag ska sätta upp! =( skulle vilja sätta upp allihopa men har inte så många vägar och det skulle se lite dumt ut ;) hihi
 
Men ska skicka in 4 fotton och göra till canvastavlor som jag ska hänga upp i hallen, 1 på Lilleman, 1 på mig och lilleman 1 på Crille och lilleman och 1 på alla oss tre. Men kan inte bestämma vilka och om det ska va med färg eller svartvit.. Tror nästan på dom svartvita och dom med färg gör jag ett album av.. Vad tycker ni! Tacksam för lite hjälp ;)
 
Alla foton är tagna av bästa Selina, hennes hemsida hittar ni här
 
 

      
 


 


Besök❤

Nu på eftermiddan fick vi besök utav Tobbe och hans fina familj ❤
Super trevligt! Blev bebis häng med deras goa Elliot och stora syster Elvira! Sjukt söta ungar!
Ska bli så kul när lilleman blir så där med som Elliot är nu! Riktig liten vilde! Dom å så underbara när dom är i den åldern, så charmiga och busiga :)

Men än så vill jag njuta av att ha en liten så det behöver inte gå så fort ;)

Tusen tack för besöket och dom fina tröjorna! Leam tackar oxå ;) ❤He got the swag ❤

Min coola lilla kille i sin nya skjorta, ska ta en outfit bild sen ;) hihi..
Blev ingen dejt med lilla Chelsea idag dom var sjuka :( så jag och lille man underhöll oss med sång och musik hela morgonen! Till lilleman däckade för ca 4timmar och har fortfarande inte vaknat! Det var tröttsamt att leka med mamma ;)
Men bra det för då fick mamma lite tid för att städa och göra iordning sig :)

Lilleman har mycket mer vaken tid nu vilket gör att det blir svårare att rå tid till annat!
Han är fortfarande en väldigt lugn bebis, han gråter och skriker nästan aldrig men han behöver underhållas mer nu och blir lättare uttråkad!

Nu ska vi ner till polisen och skaffa ett nytt leg, efter som jag tappat bort det tjugohundra gånger ;)Familje foto❤

Idag gick jag och lilleman upp tidigt! 06:00 va vi uppe och stökade :)
Älskar våra morgnar tillsammans!! Oftast så brukar vi ligga kvar i sängen ett bra tag, somna om ett par gånger och bara mysa!
Älska min lilla kille! Det bästa som fins är att se hans fina leende på morgonen! Det är bättre än tussen koppar kaffe! Hans underbara leende han ger mig när han tittar upp på mig det gör så att jag piggnar till på en gång! Värmer hela min kropp och gör mitt hjärta slå flera extra slag av kärlek!! ❤❤
Men denna morgonen blev det Inge sov morgon för oss, vi gick upp i god tid för att fixa oss och göra oss fina för idag var det en stor dag! Idag var det foto dag! Idag var dagen då våra första bilder som en familj ska tas!
Åå så taggad jag var och nu efter åt är jag så nöjd! Blev så fina bilder på oss! Våra egna familje bilder som ska pryda våra vägar här hemma!!! Tusen tack selina för ett underbart arbete!! ❤

Men innan vår foto session blev det en tripp till pinglan, (öppna förskolan) för träffa våra små kompisar, dansa och sjunga lite :D
Måste få rekommendera pinglan till er alla mammor med små barn!! Det är super kul och gå dit! Alla barn gillar det jätte mycket och tjejen som håller i det hela är så duktig och engagerad!! Hon är verkligen så gjord för det och alla barn är helt fascinerade utav henne :D

Nu ska jag städa lite sen bums i säng, älsklingen och lilleman sover redan! Imorgon får vi besök utan Sandra, Natta och hennes lilla tjej :D

Foto: www.selinaj.comGrattis finna Sanna ❤

Åååå min fina vän fick en liten flicka Idag! Stort grattis till dig min finna vän! Nu kan du äntligen njuta av din fina flicka ❤❤

Bilder från hennes babyshower vi hade i torsdags :)7 veckor ❤

Verkar fortfarande vara något fel på blogg.se! Sjukt dåligt utav dom att inte fixa det!! Men men jag bloggar ändå..

Idag fyller mitt hjärta 7 veckor snart är han 2månader!! PANIK!! Tiden går alldeles för fort!! Stopp tack!! :(

Dop bokad nu iaf innan älsklingen blir alldeles för stor och inte kan ha sin dop klänning! Åkt runt hela stan idag och postat dop inbjudan hoppas innerligt att jag inte glömt någon!!

En bild på lilleman och farmor Ingela från våran lunch dejt med henne..Blogg.se

Det verkar vara något fel på blogg.se!! Ibland går det inte att gå in och läsa på bloggar på blogg.se inklusive min =( Vet inte varför och har inte hittat något svar någonstan?!?!? Någon som vet vad felet är??


Fredags mys

Igår började vi dagen med att mysa med suzanne en kollega till mig som kom och hälsa på oss. ❤ Vi fick vårt första påskägg för året och en påsklilja, lille man fick en så fin raceförar dress :)
Var så kul å träffa henne igen, har verkligen saknat henne!! Fick även en liten längtan efter jobbet när jag träffade henne, trodde aldrig jag skulle längta tillbaka till ett jobb! Men efter att varit hemma sen typ augusti så kan jag säga att lite jobb i veckan låter lite lockande ;)
Kanske ska börja jobba nån dag i veckan?

På kvällen kom gänget förbi, jag gjorde chilenska piroger (empandas) och vi kolla på film Celeste & Jesse Forever helt ok film, fått 6,5 på imdb..

Nu ska jag försöka få lilleman och vila en stund till, trött mamma.com!! ;)BVC

God morgon!
Igår var det dags för lille man att gå på läkarkontrollen hos BVC. Han hade växt på sig rejält och vägde nu 6610 och var 62 cm lång!! Min stora kille bara växer och växer! Kommer snart att växa om oss! :(
Allt annat så såg så fint ut, doktorn tyckte han var så mogen för sin ålder *stolt mamma*
Efter att undersökningen nästan var klar så tyckte lilleman att doktor behövde sig en liten dusch, en liten payback för att hon bökat med honom ;) haha...