Dagens naglar

Sugna på att fixa naglar? Nu har jag börjat med att göra naglar igen bara att höra av er, här på bloggen, Facebook: Sanna Fuentes, instagram: sannafuentes, mail [email protected] eller på tel 0761743483

Startar med att Bygga ett par franska..



Mamma ❤

Mys med mamma på besök! Men blev alldeles försent, vi satt och prata om allt mellan himmel och jord till 4 på morgonen :S tur att lilleman var extremt snäll Ida och ville somna om och sova fram till halv 11. Sen somnade vi i soffan och vaknade nyss :) är det dags å ta tag i saker här hemma! Ikväll blir det att göra naglar..

Lillemas kusin var också här, söta fina Alicia som ville klappa och gosa med lilleman hela tiden..



En bra början på veckan

En hel förmiddag med Ossian och Victoria. Så kul när grabbarna träffas, dom är så söta! Ossian blir helt till sig när han ser lille man skrattar och flaxar med armarna! Helt underbar ett riktigt litet charm troll den där ❤ ska bli så kul när lilleman är mer med och kan delta i Ossians tokigheter :D❤

Och ikväll kom tant Sandra och lekte med oss❤
Nu ligger jag och älsklingen här i sängen och kan inte alls sova, lite jobbigt med så här sena nätter när man snart ska upp och ge lilleman mat! Men svårt och komma i säng när älskling slutar jobbet 23 :( Man vill ju ha lite egen tid älsklingen när lilleman sover❤ Aja sova får man göra i graven ;)

Imorn är det premiär för lilleman på öppna förskolan, ska bli spännande :)
Sen kommer mor min och nattar över hos oss! Kul längesen hon såg lilleman nu! Imorn ska jag ta mig till zumban också, första gången på ca 9 månade :) ska bli kul och se hur mycket man orkar! ;) Fit for fight!! Noooooot ;)



6 veckor

Kan inte förstå att det är du som har legat i min mage! Att det är du som gjorde dig till känna om nätterna med dina små underbara fossingar!
Att det var din lilla gos rumpa som stack upp ibland och deformerade min mage! Att det var ditt underbara hjärta ljud vi hörde när vi var hos barnmorskan!
Att det var dig vi längtade så mycket efter och drömde om varje dag! Och nu är du är du här inte i min mage men i våran famn! Och du blir redan en hela 6 veckor!!
Jag får inte längre känna dina underbara sparkar, eller hur du fick hickade och gjorde så hela min mage hoppade men jag får nu istället njuta utav din underbara lukt, din lena hud, dina små händer och fötter! Ditt vackra leende som lyser upp hela rummet, det underbara lilla skratt som ännu inte är där än men som får hela mitt hjärta att lycko blöda och dina små ljud du gör om morgonen när du testar din röst!!!

Du är det finaste i vårt liv, vi älska dig vår stora lilla pojke!

Väx inte mer nu, vi hinner inte med :) ❤❤❤



Dagens bebis ❤

Idag kör vi på stiligt när vi ska på middag hos kompisen Ossian ❤
Fattas bara kavaj, nån som vet vart man kan köpa det till sån här småttingar? :)

Skjortan är från H&M och allt annat från kappahl :) (skorna fick vi av Ossian och Victoria, tusen tack! Dom är jätte fina❤)

li



Fredag

Film kväll hos italienaren blev det denna fredagen! Mat, goa vänner och David batra på duken det gör en perfekt fredag!
Vad glad man blir när man på väg hem går förbi alla krogar, stötter på alla fulla människor, ser en stackars kille hängandes på en stolpe lite väl rund om fötterna och polisen brottar ner nån som bråkar och blir påmind om att man inte alls saknar det där! Att kvällar som denna är tusen gånger bättre!
Lyckan över att gå hem med mina 2 killar, krypa ner i sängen nykter bredvid min varma man och vakna upp pigg, utan illamående och utan ångesten över att va så bakis!

Är det nån nybliven förälder som saknar det där ute livet?!

Längtar inte alls över att gå ut och festa, supa mig fullt, stå i kö till baren, garderoben, toan, stå och dansa i 12cm höga klackar och känna hur tårna håller på att ramla av, trängas med massa drägg eller fulla killar som stöter på en med dåliga raggnings repliker!
Ne fy är så nöjd med mitt liv! Allt känns så perfekt och jag är så hög utav lycka och kärlek!!

Det ända jag kan längta efter eller sakna är sommaren, gå ut och äta på en fin uteplats med vänner, dricka ett glas vin och bara sitta och babbla och njuta över att det fortfarande är ljust när man går hem ;) och den här sommaren kommer jag ha två underbara att komma hem till! <3
Men krogen? Nej tack! Över för min del! Mig kommer man nig inte se ute på ett bra tag ;)

Men hoppas ni som är ute har super trevligt och mår bra imorn ;)

Nattis <3



Dagens bebis

I sina nya kläder❤ (fick inte ta en bild på han utan napp så den få va med i outfit bilden ;P)




Bästa jag vet är å var mamma!

Älskar dom här stunderna på morgonen när jag får ta upp min lillkille, hålla om han och mysa med han tills vi somnar igen!! ❤ Ren lycka och ren kärlek!❤ Det ända som saknas är älsklingen bredvid oss! ❤



En heldag på stan

Idag blev det fika mys och shopping.
Först träffade jag och kille man fina Kenzie och Megan ❤ Blev fika på Coffeehouse by George vilket var btw ett super bra fick om man har barnvagn med sig! Stort och bra så man inte känner sig ivägen, och mysiga soffor som man kan sitta och gosa med barnen. Efter vår ficka tog vi en liten shopping runda, fick med mig en massa fint till lille man!
Tusen tack för idag! Alltid lika kul och träffa er!! Ser fram imot nästa gång ❤

Innan jag och lille man åkte hem så tog vi en sväng förbi tant Mix på bill & bob .
Och som vanligt så ska hon göda mig med massa gott! Denna gång kladdkaka med glass! Usch fetto man känner sig som efteråt!! Men nästa vecka då blir det ändring på't. Dags å börja träna då, fick klart tecken från gyn igår! Men inga hopp eller sittups ännu det går jag vänta med ett par veckor! :)

Imorn ska jag och lillle man träffa min fina preggo vän Sanna så nu blir det bums i säg så jag e relativt pigg imorn ;)

(Den svarta koftan fick lille man av sin fina kusin Daniella ❤)



Min förlossning

Långt inlägg!
 
Fredag den 11 januari ca 11:30 vaknade jag utav att det kändes som jag fick världens flytning i trosan (usch jag vet ;P) Min granne som fick barn för ca 4 månader sen hade berättat att när hennes vatten gick så hade hon känt innan som en jätte flytning sen gick vattnet (antagligen slemproppen som går?).
Så Jag flyger upp ur sängen och tur det för så fort jag ställer mig upp så är det som att nån slänger en stor vattenballong vid mina fötter!! splash säger det bara och hela golvet förvandlas till en simbassäng! Jag springer iallafall in på toa, skrattandes och hur chockad som helst! Det kom så mycket vatten, kunnde aldrig tänka mig att det skulle vara så! Och det slutade inte komma, sätter mig på toa och det bara rinner. Jag ringe till Crille som är i studion, jätte chockad fortfarande...
-Jag tror mitt vatten har gått?
-Är du säker, säger han, ring förlossningen och fråga!
-Jag tror det säger jag fortfarande i chock, okej jag ringer..
Ringer förlossningen och dom ber mig komma upp kl 13:00. Smsar grannen att jag tror att mitt vatten har gått (vi hade bestämt träff den dagen. och det roliga är när hennes vatten gick så hade vi också bestämt träff, haha. Så jag var en av dom första som fick veta att det var på gång för henne och hon var en av dom första som fick veta att det var på gång för mig =D <3)
Crille kommer iallafall hem efter max 10 min, jag sitter kvar på toa för jag vågar inte resa mig upp för det slutade inte rinna vatten. Det första Crille säger när han kliver in och ser allt vatten på golvet, 
-Seriöst sanna! Du "TROR" vattnet har gått?!?! hahaha! 
Det var ju så uppenbart att det var vattnet var blött över allt!!! =) 
 
 
Kl 13:00 kommer vi in på förlossningen (inga värkar ännu) de kopplar upp mig på en CTG, tar blodtryck och puls. Det undersöker inte mig om jag var öppen ännu efter son inga värkar hade kommit igång ännu och det finns en infektions risk när vattnet har gått och då vill man inte vara där och pilla för mycket.
Allt såg bra ut förutom att lilleman var lite slö, så istället för att skicka hem oss så fick vi stanna kvar under dagen så dom kunde hålla lite koll på han. Ca 21:00 frågade dom oss om vi ville vara kvar eller åka hem och sova lite och komma tillbaka på morgonen, vi hade ju varit där hela dagen så man var ganska slut så vi bestämde oss för att åka hem och vila lite och ladda upp batterierna för en ev förlossning dagen efter. 
 
 
Vi gick och la oss så fort vi kom hem. Hann nog sova 2 timmar innan jag vaknade upp runt  00:00  utav att värkarna började komma, ännu inte så starka men det kändes. Försökte sova vidare men efter ca 1 timme började dom bli så starka så jag kunde inte ligga kvar. Jag gick upp och värmde en vetekunden och gick och la mig i soffan, var jätte skönt hjälpte jätte mycket! Men efter ett par timmar hjälpte vete kunde inte längre längre, hoppade in i duschen då, eftersom jag läst att det kan lindra smärtan. Försökte stå i duschen ett tag men var så jobbigt att stå upp när man hade så ont, det lindrade lite men inte så mycket att det var skönt å stå där. Så jag klev ur duschen och gick och la mig i soffan igen, försökte sova mellan värkarna som kom ganska oregelbundet mellan 10-20 min.
Runt 7 var värkarna så starka och kom mellan 3-5 minuter så jag väckte Crille då. (försökte låta han sova så länge som möjligt så han skulle va utvilad).
kl 09:00 hade vi tid hos förlossningen igen, så vi gjorde i ordning oss, packade resten och åt frukost.
Runt 8 satt i bilen på väg till förlossningen (det var nog den jobbigaste bil resan i hela mitt liv, varje gupp och sväng gjorde så så ont).
Väl inne på förlossningen kopplade dom upp oss på ett CTG igen, lilleman var fortfarande slö, fick dricka massa kall och super stark saft så han skulle vakna till liv. Det gjorde ett ultraljud för att se så allt var bra. Vet fortfarande inte vad som var fel ingen sa något till oss och när vi frågade varför hans puls var slö så sa dom att det inte var någon fara? Skumt tycker jag men vi tror att anledningen var att han hade navelsträngen runt halsen, virad 3 varv =(
Dom kanske inte ville skrämma upp oss kanske därför dom inte sa nått? Jag vet inte? 
Nu gjorde dom den första kontrollen, och här bröt jag ihop. Tjejen som undersökte mig var så hårdhänt, det gjorde något sjukt ont!  Hon bara sa åt mig att slappna av hela tiden medan hon tryckte in hela handen (kändes det som) inte alls vänta in mig tills jag slappnade av eller tog det lite försiktigare, så det gick inte att undersöka mig.
När hon gick ut ur rummet så bröt jag ihop, börja stört böla, det kändes som man nästa blivit över fallen! Usch det var jätte jobbigt och jag fick sån ångest! 
 
Här börjar tider bli lite suddiga och mycket jag missar men får ta det jag kommer ihåg.
 
Tror det var runt 15-16 hade inte sovit någonting typ sen värkarna började och nu var värkarna så intensiva så jag kunde inte ens slappna av i mellan åt så jag fick en morfin spruta, en stilnoc och en brickanyl för att stanna av värkarna lite och få vila. BÄSTA JAG FÅTT ;D  Fyf#n vad skönt det var, blev hög som ett hus ;D haha..
Kände inte av värkarna alls och fick sova bra många timmar. tror jag vaknade runt 19 då morfinet började avta. 
Då var det dags för kontroll nr 2, usch vilken ångest jag hade inför det, kände klumpen i magen och hur tårarna började komma! Total vägrade den barnmorskan som undersök mig innan så jag fick en annan! Och Cille min underbara man var sten hård och bad henne ta det lugnt och förklarade vad som hade hänt förra gången. Men den här barnmorskan var super duktig och jätte försiktig, var iallafall öppen 3cm nu. så på nästan ett 2 dygn hade det inte hänt någonting, vilken besvikelse man kände! =(
Då var det bara att gå upp och gå, springa i trappen och få fart på ungen som vägrade komma ut till världen!!
 
 
 
Efter ett par timmar så började jag få sådär sjukt ont igen! Men efter som jag redan fått en spruta så fick jag inget mer =(  Barnmorskan rekommenderade mig att ta ett varmt bad, det lät ju jätte skönt så jag gick med på det. Tror kl var runt 1-2 nu.
Var super mysigt att ligga i badet med ner dimma ljus och älsklingen bredvid mig (Inte bredvid mig i badet alltså ;P). Men efter ett tag så gick inte det heller! Så upp och duscha av mig och gå in till rummet igen.
På väg in till rummet från badet så kom värkarna igång riktigt mycket  kunde knappt gå, vek mig dubbelt!
Fy här slog verkligen paniken in, det ända jag kunde tänka på är VAD F#N har gett mig in på jag kommer inte fixa det här!!! Väl inne på rummet springer crille och hämtar en undersköterska som kommer och undersöker mig igen, nu var jag öppen 4 cm! Jippi jag får ta epidural! trodde jag =(
Nu fick vi alla fall komma in till en förlossnings sal, jag fick morfin och lustgas, LUSTGAS IS THE SHIT! utan den hade jag inte fixat det! åter igen kunde jag slappna av och vila lite.
 
 
 
Runt 5 kom dom in och undersökte mig igen, fortfarande bara öppen 4 cm!
Va f#n tänkte jag, jag kommer ju aldrig att födda!! Var helt utmattad nu, snart hållit på i 3 dag från vattengång..
Så eftersom det inte hände någonting så bestämde dom sig för att ge mig värkstimulerande dropp för att öka "graden" på värkarna eftersom mina inte gjorde någon nytta. Vilken lättnad jag kände då!
Narkosläkaren kom in för att ge mig epidural, (en rekommendation, ligg ner när man tar epidural!! Jag satt upp och jag fick då precis en jätte stark värk, trodde jag skulle dö! Börja stört tjura! Usch vilken smärta man vill ju bara kryp in till fosterställning när man får en värk men istället var man tvungen och sitta helt stila!!!!!!!!!!)
Hit tills hade iaf allt gått bra och lugnt och jag var fortfarande snäll ;)  Men efter de epiduralen sattes in och jag fick dropp för att öka värkarna utbröt kaoset och min förlossning blev inte alls som jag tänkt mig. 
Jisses så jag hade längtat efter epiduralen, alla sa att det var så skönt och man kände inte ens när värkarna kom! Så besviken jag blev när jag efter ca 30min känner var ända värk och dubbel så starkt än vad jag kände innan efter som jag hade värk stimulerande dropp!!!! Läkarna hade satt epidrualen helt fel och det enda som var bedövad var mitt vänster ben!!!!! Vänster benet var helt borta!!!!
 
NU FICK JAG RIKTIGT PANIK!!!!! Smärtan är obeskrivlig!! Grät hysteriskt och skrek på Crille att han är på väg nu nu föder jag!! Du måste ta ut han!!! Kändes som att han höll på att stånga sig ut! hahaha stackars Crille helt paik slagen springer han ut och hämtar en undersköterska som kom in och undersökte mig, på knappt 30 min hade jag öppnat mig 5cm! Förstå smärtan trodde jag skulle gå sönder och att lilleman skulle flyga ut genom stjärten (var där jag kände smärtan ;D) 
Jag fick sån panik attack och bad och böna om att dom skulle stänga av droppen, ge mig kejsarsnitt och sätta om epiduralen! men allt var försent! Och så dom säger att jag får vänta till dag personalen kommer innan jag får börja krysta, SKÄMTAR NI MED MIG utbrister jag, det var ju 1 timme kvar tills dom skulle börja!!!! usch vad hemskt det var, ångest då när jag förstår att jag måste göra det här utan bedövning och dom vägrar stänga av droppen!!! Och stackars Crille som inte kunde göra något när jag var så panik slagen!!! Han fick knappt röra mig! Hade ont i hela kroppen!!
När dag personalen kom in jag väl fick börja krysta så var det sån lättnad, då gick det jätte fort! Mins inte vilken tid det var vi börja men kändes som att han kom ut på 10 min? var så hög just då utav lust gasen som jag vägrade släppa, utan den hade inte fixat smärtan!!!
 
09:47 kom vår lilla kille på 4355g och 55cm ren kärlek!!!
 
Helt underbar känsla att få honom upp på bröstet, alla smärta bara försvann! Sjukt häftigt!!! Kände inte ens att jag hade spruckit eller smärta när dom sydde mig! Jag var helt hög på kärlek!!
 
 
Tiden på bb tycker jag var något fruktans värt jobbig! Hade absolut mitt baby blues där!
Amningen kom inte igång för lillemans blodsocker var jätte lågt så han hade ingen ork att äta. Så amningen blev jätte stressigt eftersom vid varje måltid hade hans blodsocker hunnit sjunka. Så jag ville bara ge hon ersättning  men alla bara envisades om att jag skulle försöka amma än då. Usch vad jobbigt det var, jag ville ju bara att min lillkille skulle få i sig mat så hans blodsocker skulle vara stabilt! Nästa gång (om det blir en nästa gång ;P) och amning inte funkar ska jag säga ifrån på en gång!!
Under förlossningen hade jag tagit i så hårt när jag krysta så jag sträckte flera muskler i ryggen, fick som ryggskott. Min rygg bar inte min kropp, jag kunde inte gå själv eller utan hjälp medel och jag kunde inte bära lille man =( Det var jätte deprimerande, blev som apatisk där och ville bara gråta hela tiden! När dom den andra dagen sa att vi inte fick åka hem än bröt jag ihop helt och börja stört böla!!! =(  
 
 
Men när vi väl fick komma hem och min rygg då var mycket bättre fick jag börja njuta! Så fort vi kom hem mådde jag bra igen kände ingen depression alls och ville bara hålla min lillakille hela tiden =D
 
 
Som jag skrivit i ett tidigare inlägg var min älskling helt underbar! Han hoppade in i pappa rollen direkt som han inte gjort något annat än varit pappa! Han mat, bytte blöja, badade och tog hand om honom när jag inte kunde! <3
 
 
Allt som allt så gick väl min förlossning relativt bra, man har ju hört om värre ;)
Men det var väldigt långdraget och tröttsamt! Och missödet med epiduralen var en stor besvikelse speciellt när man har värk stimulerande dropp och värkarna inte alls är och leka med då =S
Sen gick det alldeles för fort när dom satt in droppen, jag fick en chock och han inte alls ställa in mig på den smärtan! Tyckte det gjorde ont att öppna sig 4 cm på 2 dagar så 5 cm på 5 dagar var sinnessjukt jobbigt!
Tycker den psykiska smärtan som jag hade där då jag insåg att jag måste göra det här utan bedövning var fruktansvärt jobbig nästan jobbigare än den fysiska smärtan!!!
Kan ju säga att jag absolut saknar att föda barn, inte smärtan och allt innan han kom ut, men när dom la upp han på mitt bröst!!!!! Skulle kunna göra om just det varje dag =D
MEN jag har inte glömt den psykiska och fysiska smärtan och jag tro nog jag ALDRIG kommer att göra det, (förstår inte vad folk menar med det hur kan man glömma?!?!?!) så med et vet jag faktiskt inte om jag skulle göra om det!! Skulle bli något psykiskt jobbigt ända från den dagen jag plussar, ångesten skulle bli så på frestande tror jag och vet inte om jag skulle orka det! Kan knappt kolla på en unge i minuten utan att få ångest och känna paniken i magen!!!
Jag vet att det är tidigt nu, har bara gått 5 veckor, men om jag skulle bestämma mig att nöja mig med 1 barn så skulle det kännas helt okej för mig!
 
Räcker gott och väl med min lilla gosis kille ❤❤


Undersökning

Stod på mig och ringde tillbaka till gynmottagningen! Fick en tid för undersökning idag kl 10! Så skönt vilken lättnad det var!
Var inget större eller allvarligt fel,
(ursäkts för kommande detaljer!)
En skin bit hängd tydligen ut ur stygnen vilket gjorde att det inte läkte ihop som det ska och blöde och gjorde ont! Panik jag fick när hon sa det, hon försökte även få mig att titta med spegel så jag skulle se hur det såg ut men jag vågade inte! Haha.. Det var så lätt som att klippa bort det och på med en salva för att få det att läka ihop! Inga infektioner och såret såg så fint ut! Hon trodde inte jag skulle få ett synligt ärr :)
Livmodern hade också dragit ihop sig fint och hon sa att man knapp såg på livmodern att jag hade fött barn! (Önska man kunde säga samma sak om min kropp ;P) Men jag skulle va försiktig om jag inte villa ha ett till barn nu för mina ägg var tydligen jätte mogna och livmodern redo att bli gravid nu!!!!! Hon menade alltså om jag skulle ha samlag idag så kunde hon garantera att jag var gravid imorgon!!! :S NEJ TACK!!! Preventivmedel here I come!! ;P

Efter besöket hos Gyn tog jag och lilleman en shopping runda på Erikslund med lillemans morfar! Och det blev shopping vill jag lova! Tecknade ny mobil! iPhone 5 (men får den om en månad när mitt abonnemang går ut ) en iPad som jag får på fredag en mobil till far min och ett par hörlurar till Crille och mig :D total lycka !! ;) (lurrarna fick vi bra service vill jag lova ;P)

Nu måste jag passa på att vila lite innan lille man vaknar och ska ha mat! Slut som ...

Min seriösa lilla man på shopping tur❤❤



känner igen mig ;)

 hahaha, precis så det va! Eller vad säger ni prggo damer och ex-preggo damer ;)
 


Lördag

Middag hos Crilles moster, där Crille fick fot spa framför brasan efter bastun. Extra lyx för han!

Sen blev det vin och middag på kvällen med bästa Sandra och Dagge. Måste erkänna att jag är lite smått lullig nu efter endast 3 små glas vin :S hoppas man inte vaknar bakis imorgon! Dricka massa vatten nu och sen krypa ner bredvid älsklingen! :)




Min lilla groda försöker krypa iväg när han ligger på magen ❤

Måste bli duktigare och lägga honom på mage så han får träna sina muskler. Är dålig på det :(



Hur lång tid tog det för er?

En lite privat fråga ni grabbar behöver inte fortsätta läsa det här inlägget ;)

Hur långtid tog det för er att läka efter förlossningen?
Jag sprack under förlossningen och fick sy, vet inte hur mycket jag sprack eller hur många stygn jag fick.
Ganska strax efter förlossningen så mådde jag ganska bra där ner, förvånansvärt bra! Inge ont och sluta blöda ganska snabbt!
Men nu efter ca 5 veckor så har jag fått jätte ont, kan knappt sitta ibland och så blöder jag från stygnen! Inga stora mängder med det kommer blod! Nån mer som råkat ut för samma sak?
Har också fått jätte mensvärk men inte sån mensvärk som jag hade innan graviditeten utan mer värk som man hade när man ammade och livmodern drog ihop sig. Och smärtan sprider sig över nästan hela magen och lite ut mot svanken, är det normal? Börjar jag kanske få mens? Hur lång tid efter förlossningen kom mensen igång för er?
Ringde gynmottagningen och fick prata men en "gammal" "bitter" tant och hon sa att ibland kan stygn gå upp men vi gör inget åt det nu tyckte hon! Och om det läker fel så ta vi ställning till det sen?! Ska det vara så? Bör dom inte undersöka en? Vad gör jag? Tacksam för råd? :)



Fredag

Idag på förmiddagen har vi haft besök av lille Winston och hans päron! Själv klart så sov lilleman under hela besöket men vi vuxna hade iallafall trevligt ;)
Tusen tack för besöket och för presenten! ❤

Och på kvällen fick vi besök utav våra fina grannar Victoria och Ossian.
Så skönt och ha dom nära, dörren mitt imot. Kan man bara träffas så där när man har tråkigt! Ska bli så kul när lilleman är lite större och är mer med så pojkarna har lite större utbyte utav varandra. Nu sover han bara hela tiden och är jätte tråkig kompis till lilla Ossian ;P ❤

 

Lilla tjockisen efter André, Emelie och Winston varit på besök! Trött som vanligt ;)

Ossian pratar med lilleman

Lilleman efter kvällsbesöket, somna på engång =) 

 

 



Mys med älsklingen❤

Älsklingen hade lagat en god middag, tänt ljus, köpt present och köpt vin! Mys faktor på hög nivå! Tusen tack min underbara man! Bästa alla hjärtans dag!❤

Efter maten blev det ännu mer mys då älsklingen köpt brieost kex, vindruvor, vaniljlängd och laddat ner en film "savages". Bra film, rekommenderar att se! Fått 6,5 på imdb, ett rättvist betyg :)

Denna dag får alla tummar upp och jag nominerar älsklingen till bästa manen❤
Nu ska vi gå och slockna mätt som en gnu så somna kommer man att göra på 2röda!! :)
Nattis ❤



Alla hjärtans dag ❤

Frukost dejt med far min på Ikea och lite shopping!
Klockrent och gå och äta frukost på Ikea! Värsta buffén för bara 29kr ;) nästan lika gott som hotellfrukost ;)

Nu håller älsklingen på att prassla i köket och jag får inte gå in där. Spännande spännande..
Jag och lilleman får ligga i soffan och mysa medans❤

Det här är den bästa alla hjärtansdag i hela mitt liv! Nu har jag min egna lilla fina familj och jag vill inget hellre än spendera denna dag hemma med dom! Mina underbara killar! ❤

Glad alla hjärtans dag på er alla! Hoppas er dag har varit toppen och ni fått spendera den med dom ni älskar ❤



Barnvagns bio-Hitchcock

lIdag var vi på barnvagns bio med Victoria och Ossian! Hitchcock spelades på duken, den var helt okej, trodde dock att den skulle vara lite mer spännande! Men absolut värd att se, fått 7.0 på imdb..
Var iaf super mysigt att gå på barnvagns bio och jag rekommenderar alla mammor att gå på det. Lite annat skoj att göra än att vara hemma ;)
Alla mammor hade sina små på filtar framme vid duken, super mysigt.
Ljudet var lite lägre och så var det lite ljusare i salongen. Mitt i filmen så var det en paus så man kunde mata och byta blöja. Och så bjöds det på fika! Hur great är inte det! Alla tummar upp!
Är varannan onsdag kl 11 :)

Imorgon ar jag och lilleman en frukost dejt med far min på Erikslund! ❤



Playdate

Med sötaste Ossian och Kenzie! En hel efter middag av vi haft dom gosisarna på besök! Lilleman sov dock hela tiden och vakna ca 10 min innan alla åkte hem, haha.. Min trött mössa ❤

Blev en massa babbel för oss mammor om allt mellan himmel och jord!
Så kul hur ens samtals ämnen har ändrats nu när man är mamma och man träffar andra mammor, blir mycket prat om bajs oftast om vilken färg bajset har, konsistensen och lukt! Och på nått konstigt vänster så är det intressant! ;S
Bajsar ett av barnen så utbrister oftast vi mammor -åå vad duktig du är! Haha.. Kul att man får elóge för att man bajsar! Önskar man själv kunde få det! Var ända gång jag gör nr 2 så kan ju Crille stå utanför toan och pusha på mig
-åååå vad duktig du är Sanna! Haha.. va stolt jag skulle känna sig ;D

Tusen tack Ossian, mamma Victoria, Kenzie och mamma Megan för idag hade super trevligt!! ❤

Imorgon blir det barn vagns bio :D



BVC + playdate

Lilleman väger nu en hela 5.800g och är 57cm lång :D Stora killen ❤ hihi.. Han växer så så knakar! Snart har han växt om oss alla här hemma ;)
Vi fick lactulos utav BVC sköterskan vilket vekar funka ganska på engång då lilleman bajsade helt själv nu ikväll :) jippi ;)

Idag fick vi fina Victoria och Ossian på besök❤
Vi tittade på nya avsnittet utav Walking dead som äntligen har kommit ut!! Sen blev det lite gymnastik för lillkillarna och massa babbel för oss mammor :D
Så skönt att lilleman har en kompis bara några meter ifrån oss, dörren mitt i mot, och mamma en annan mamma som kompis :D ❤

Imorgon blir det playdate med Megan och sötaste Kenzie ❤



Enköping

Idag blev det en dag i Enköping hos min kära syster. Mysa lite med min familj, mamma, mammas kille, pappa och mormor var också där! Trodde det skulle bara vara jag men överraskning för oss så var alla där, förutom bror min❤ Mammas Karl lagade en god middag till oss och syster min gjort efter rätt! Mockarutor! Mmmmums älskar mockarutor !!
Blev en massa mys med kusinerna (lillemans kusiner då). Daniella min sötnos var så duktig, hon höll honom så fint, matade han och till och med rapade han! Min duktiga tjej visar så mycket kärlek för sin lilla kusin lilleman ❤ nästa gång kanske hon byter blöjor också ;P hihi ;)

Fick även ett par tatueringa gjorda av min fina pysel tjej ;D ❤ 

Nu blir det lite egen tid för mig, lilleman och älsklingen sover så då passar jag på att titta på Hart of dixi :D



En lördag

Film kväll med dom bästa, lilleman fick också vara med :)
Blev massa skoj och skratt, så glad att ha min kära vänner som kommer och håller oss sällskap ist för att gå ut ;)

Imorgon bär det av till systeryster, hoppas man är lyckas vara pigg då nu när man lägger sig så sent!

Sociala gänget med mobilerna, undrar vad man gjorde innan man hade dessa mobiler? Kan tänka mig att man var betydlig socialare då när det bara fan snake på mobilen som var intressant ;)



Lillemans tröga mage.

Min lilla älskling börjar bli hård i magen! Både igår och idag så har jag fått hjälpt han å bajsa :(
Undrar om det beror på ersättningen han dricker? Dricker ett receptbelagt ersättning utan komjölk protein.
Men han verkar inte ha magknip, han gråter inte eller nått sånt så han verkar inte ha ont. Men han grymtar och kämpar för att få ut nått och så kommer det inget :( stackar! Kämpigt å va så liten och göra nr 2!

Nån som har några knep mot hårda magar?



Fredags mys med älsklingen ❤

Lilleman har sovit mer än 4timmar i rad nu utan å vakna för att äta.. Så skönt ;) vi har ökat på ersättningen, nu får han 150cl ca 4-5 timme. Hoppas det funkar, innan åt han han mindre och oftare. Nu kanske vi får sova nästan en hel natt utan matningar eller med endast 1 matning ;) man kan ju iallafall hålla hoppas ;) hihi..

Nu ska jag och älsklingen mysa vidare framför tv ❤

Älskade den här bilden, lilleman blir så lugn när älsklingen sorlar gitarr och sjunger för han ❤ hoppas vi får en liten musik kille :D



Mys besök ❤

Idag har vi haft besök utav min bästa granne Viktoria och hennes lilla gos Ossian! ❤
Ossian var så söt och fick typ skratt attack när lilleman tog han på ansikte! Hihi.. Så söt! Lille man låg bara och lyssna och titta förundrat när Ossian låg och prata och sjöng bredvid han! :D ❤
Tusen tack bästa ni för sällskapet idag!! :D ❤❤

Tänk er Ossian är 3 månader och lille man är 1 månad och dom är nästan lika stora! Jag har ett monster till bebis ;) hihi.. Min långa "lilla" kille❤



Min lilla gos kille! ❤

Min lilla mys kille var så gosig imorse! Log åt mig när jag pratade med han! Vet att dom säger att dom inte ler ännu åt en utan det är bara minspel och inget socialt ännu! Men det tror jag inte på jag vet att han ler åt mamma! För jag vet att jag är extremt rolig och har bra humor ;P hihi.. ❤



7 underbara år!❤

Idag firar jag och älsklingen 7år tillsammans och 4år förlovade ❤ helt sjukt vad tiden går fort! Känns som att det var igår vi träffades på silk (en nattklubb i Västerås).. Så lycklig att jag har träffat nån som jag vill spendera resten utav mitt liv med! Någon som gör mig lycklig varje dag! Nån så fin människa som Crille faktisk är, vill inte vara en dag utan han!! Och nu har vi det perfekta livet tillsammans med vår perfekta lilla son! Min perfekta lilla familj!!❤

Jag och Crille för många årsen ❤



En hel dag

Vilken mysig dag vi har haft idag lilleman och jag! Fullspäckad hela dagen, vi kom inte hem förens typ 20:00 ikväll.. Helt slut både han och jag, och pappa som jobbat hela dan :)

Fört startade vi dagen med ett besök på min gamla arbetsplats! Lilleman fick träffa massa gamla arbetskollegor! Min bästa Moulouda tog beslag på honom på engång och ingen annan fick ta! Lillemans var hennes hon hade kidnappat honom ;) hihi.. Men han trivdes så gott hos henne, och knäppa natt Molly (moulouda) fick han att le många gånger!! ❤❤

Efter det blev det ett väldigt trevlig besök på expresso house med Megan och sötaste lilla Kenzie ❤ Jisses så vi babblade! Vi satt nog där och fika typ 2 timmar! Tiden bara flög förbi! Så skoj att träffa nån som också har en liten. Man har så mycket gemensamt, så kul å prata om förlossning och bebis utan att den personen tycker man är jätte jobbig ;) för just nu är det de ända man vill pratar om, på ett eller annat sätt så kommer jag alltid in på bebis eller förlossning prat och det måste vara jätte jobbigt för personer som inte alls är där! Men men ni får stå ut ;) hihi..
Tusen tack Megan och sötaste lilla Kenzie för idag ❤

Efter det blev det barnkalas, Crilles syskonbarn fyllde år. (Grattis❤)
Nästan hela Crilles familj var där, så skoj och träffa dom för några hade inte träffat lilleman så det blev massa mer mys för honom! ;D och åter igen blev det massa förlossnings prat och bebis prat ;)
Dom flesta man träffar är ju jätte nyfikna på hur förlossningen var, så är jag med på andras förlossning, och jag vet att många av er som läser min blogg också är jätte nyfikna på hur förlossningen var! Och jag lovar att jag ska skriva en förlossnings berättelse! Tycker själv det är jätte intressant och läsa andras! Men vill att den ska vara bra och att jag inte glömmer något! Så jag måste ha mycket tid så jag kan skriva ner det i lugn och ro! Och så måste jag ta hjälp utav förlossnings journalen (som jag inte har än) efter som vissa delar kommer jag inte ihåg eftersom man var lite hög mellan gångerna ;P men det kommer, jag lovar, ni får ha tålamod! ;)

Passade på att shoppa lite åt lilleman när vi ändå var på stan. Fick med mig två jätte söta kepsar från H&M. Dom var lite stora men ack så söta ;)
Lilleman tyckte dock i te det var kul när pappa skulle prova dom och blev bra förbannad på oss, men han e så söt när han är arg så det gör inget! ;) ❤❤



Ute på äventyr

Nu åker jag och lilleman ut på äventyr! Ett besök på gamla jobbet och en dejt med Megan och hennes lilla på stan..
På eftermiddag vankas det barnkalas..

Vilket väder det är idag riktigt vinterland



BVC

Besök hos BVC idag gick bra lilleman växer så att det knakar, 500g :S hihi.. Men det var bra sa hon han följde sin egn "lilla" kurva ;)

Imorse tog lilleman sig ett bad, så mysigt! Nu uppskattar han baden, han är helt lugnt bara ligger och njuter :) så mysig!
Idag var också första dagen vi var ensamma hemma, crilles första dag på jobbet! Men det gick bra, vi vaknade alla 3 kl 5, sen var lilleman lite grinig och vägra somna om men efter badet dör vid 10 tok slocknade han och mamma fick lite egen tid :D



Fredag hos luggen

Två dagar sovmorgon lilleman har varit väldigt snäll mot mig!! Lyx ❤

Idag är det premiär för älsklingen och lilleman å va på tumanhand! Spännande och nervöst! Dom ska ut på isen med hans familj. Jag väljer att stanna hemma och få lite egen tid, duscha länge, äta i lugn och ro och sova lite! Ja bara ha JAG tid! Har inte haft det sen förlossningen så nu ska jag njuta! Men vet att jag kommer sakna ihjäl mig efter mina killar och säkert sitta och kolla på klockan stup i kvarten!
Älskar att va med min lilla familj, älskar och va mamma och ha min lilla kille nära mig, älskar och va Crilles flickvän och älskar att hans närhet och sällskap!!
Men ska verkligen försöka njuta till 100 för ibland behöver man lite egen space :D ❤

Igår var det sushi kväll hos Grimaldi, dock äter jag inte fisk så jag åt min goda pasta :) Men dom var så duktiga och gjorde sina egna sushi, och dom blev super fina! :) sen satt vi och babbla och kolla på Jersey shore! Super mys, lilleman var givetvis med och fick gosa i allas armar!! Så fina vänner jag har! Glad att dom fins i vågat liv ❤

Nu har lilleman slocknat igen så lite tv för min del innan älsklingen vaknar :)



Här sitter man och chillar

Grabbarna sitter å hänger lite. Ser bekvämt ut, eller hur? ;P hihi..

Då är vu på G hem, lilleman och jag är nu slut som artist!! Så sjukt vad man inte är en kvällsmänniska längre! Skulle lätt somna runt 7 på kvällarna!! Det här är något fruktansvärt sent för oss! Hoppas man får lite sov morgon imorgon! :D

Nattis ❤



Lilla morfar <3

Åå lilla morfar som är helt blåslagen, blev så glad över att träffa lilleman <3
Mysig födelsedags firande blev det på sjukhuset, nu beger vi oss till min kära syster och fortsätter och myser <3



En dag med tant Mix

Igår var det premiär för mig och lilleman att åka ner på stan utan pappa! Spännande spännande! Var ju lite nervös måste jag få säga ;) men det gick så bra så :)
Vi möte upp bästa tant Mix och fick en massa fina kläder! Tack min fina vän och Leam tackar en massa ❤
Vi tog en shopping runda och en snabb fika med Ale.
Sen kom pappa Crille och hämta oss och vi åt middag på Ikea och shoppa lite till ;)
Så skönt att vi alla är friska nu så man kan ta sig ut lite å se världen!
Började nästan tro att inget utanför våra väggar existerade ;) hihi! usch för att sitta inne så många dagar!!!

Nu ska jag byta på älsklingen sen åker vi till min lilla morfar som ligger på sjukhuset :'( han börjar bli så gammal och kan inte komma och hälsa på lilleman så vi åker dit så får han träffa lilla hjärtat! :)

OCH vet ni VAD!! Idag blir jag en hela 26år!! Wiee grattis till mig :D
Har dock inte fattat att jag fyller år idag!! Har gått alldeles för fort så jag har inte hängt med! Annars brukar jag börja en hel månad innan och tjata -snart fyller jag år ;)
Men i år då blev det inte så! Blev jätte chockad när jag vakna runt 5 imorse och flera hade skrivit och grattat mig på Facebook, var tvungen å gå in direkt på kalendern och kolla vad det var för datum trodde det hade blivit nått fel!! Men jo ta mig f#n jag fyller år Idag :D så ett stort GRATTIS till mig igen ;P