Han kan min lillakille

Nu börjas det, jagandes, inte kunna vända ryggen! Nu gäller det att vara uppmärksam! olord det här blir tufft, jag räknar med många bulor fram över =S

 
Lilleman e på, på PÅ allt! Det slits och dras i allt inom räck håll! 2 speglar har redan åkt i golvet! Man är där och tar bort han 2 sekunder efter är han där igen, snabb som tusan e han! haha..
Han har blivit satans snabb på att vända sig också, från rygg till mage! Byta blöja på skötbordet börjar bli en utmaning ;P vända blicken i en Micro sekund är inte längre ett alternativ! blicken rakt fram hela tiden! ;)
 
Idag rullade Lilleman ner från våran säng, dunst ner på golvet! Ett högt dunk hörs då han slår i huvudet och sen ett högt skrik! Min lillakille! (Vill på peka att han inte var själv i sängen eller i rummet, utan han låg och sov i våran säng med oss som han gör varje morgon)
Vaknar i panik och lyfter upp en hysterisk och chockad litenkille, mitt lilla hjärta, usch så synd jag tyckte om han!
Försökte trösta han vilket nästan var helt omöjligt, så ger han lite vatten som brukar trösta han när han blir ledsen men då börjar han kräkas! PANIK! Hjärnskakning tänker vi på engång! Det blev fort upp till akuten, fick komma in ganska på engång! Både jag och sambon kände oss som världens sämsta föräldrar! =(
Men läkaren som undersökte Lilleman var så gullig och försäkrade oss om att han inte är första bebisen som ramlat ur sängen och att det kommer säkert hända igen och han kommer att slå sig många fler gånger för det är att vara barn! Och vi är inga dåliga föräldrar! Skönt att höra (ahh kanske inte att han kommer slå sig flera gånger men..? haha..) Fast man hade ändå skuldkänslor =(
 
Iaf läkaren undersökte Lilleman som var så duktig och hur glad som helst! Leka med doktorns stetoskop var typ det roligast han gjort på hela dagen ;P haha   
Läkaren konstaterade att för utom en lite bula så var allt helt normalt, han var en glad och frisk liten kille utan hjärnskakning! =D Phhhu!!
 
Så med det sagt blir det sten koll på Lilleman fram tills han fyller 18, kommer aldrig ta blicken ifrån han!!!!! ;P Sorry mitt lilla hjärta, privat tid vad e det?! ;P <3
 
 

 

 

 

 



Parken zoo

I torsdags så var vi på parken Zoo med våra grannar, syrrans ungar och Empa.
Vi hade en super mysig dag. Små killarna var dock inte så intresserade utav djuren, lilleman tyckte det var betydligt roligare med hans fötter ;P
Men vi vuxna och syrrans ungar hade det sjuk kul iallafall :D hihi..

 

 



Grattis älskling!!! ❤

Idag blir mitt stora hjärta 27år! Vad tiden hår fort! Crille va 20 och jag 19 när vi träffades! Nu 7 år senare är vi 2 gamlingar som fortfarande hänger ihop! Helt underbara 7år! Hoppas jag får fira många många fler av dina födelsedagar! Älskar dig hjärtat! ❤❤

Och och lilleman väckte Crille med en tårta med 27 ljus kl 06:00 :)
Trodde jag skulle bränna upp hela lägenheten! Haha.. Var livrädd att jag skulle väcka Crille med ett extremt känsligt brand larm istället för "jag må han leva" ;) men det gick bra, vi klarade oss! ;P
Sen blev det mer firades hos älsklingens familj,ed glassbomb och bad i poolen.

Nu helt slut efter träningen säger jag godnatt!!!



Midsommar

Härlig midsommar firande det blev! Vår första midsommar med lilleman! ❤ Med god mat och helt underbara vänner!
Tusen tack alla sjukt kul hade vi! ❤

Vi köpte spelet 5-kamp 199kr på citygross, så värt det! Rekommendera verkligen det spelet! Sjukt roliga grenar var det. Har träningsvärk i magen idag efter alla skratt attacker man fick under 5-kampen! :)



Den bästa tiden

spenderad är med min älskade familj! Mitt ljus i vardagen, min lycka, mitt allt! Mina fina killar!
Idag har vi haft en super mysig familjedag på björnö! Lilleman fick för första gånger känna sanden mellan tårna och vågorna mot hans små ben! Underbart!! Han njöt! Han vart helt fascinerad utav sanden, lekte med sina små tår! Kände på sanden med händerna, hällde det över sina ben, precis som mamma och pappa gjorde!
Han har blivit så stor min lillakille, han härmar redan det man gör! :)

Imorgon får vi en till mysig dag tillsammans på parken zoo men, kusinerna, våra grannar och tant empa ❤
Hoppas man inte har allt förrycker tränings värk efter dagen mördar pass!:S



Tisdag

Mysig kväll blev det igår med gänget! Med massa empanadas och "dead man down på duken!" Helt ok film, lite seg men jag tyckte det var bra :) fått 6,5 på imdb. Vad skoj det kändes att ha gänget här! Känns som att det var evigheter sist vi sågs men tror det bara var en vecka sen ;)
Blev lite planering inför midsommar, verkar bli en ganska lugn dag med dom närmaste, skönt det! :)
Vår första midsommar med lilleman, mysigt! Hur ska ni fira midsommar med era små?

Nu blir det upp och leka med lillakillen som vägrar låta mamma sova mera :S

Här har ni recept på empanadas (chilenska piroger) perfekt som mellis. Bästa å frysa in och ta fram när man inte orkar laga mat! :)

Tyck på länken! :)

http://sannafuentes.blogg.se/2012/february/recept.html




Måndag igen

Som vanlig har man varit extremt dålig på att uppdatera! Ber om ursäkt! Men fullt upp har det varit med naglar, lite extrajobb och lilleman.

Men nu är det lugnt så nu är det bara min älskling och min underbara Karl som gäller! Och träning ;P Börjarde veckan med ett härligt tufft spining pass. :D Åter på med det imorgon 11:30, sen dejt med härliga gänget! piroger står på menyn :)



Mys med kusinerna

Idag var vi på min systers barns skolavslutningen. Vi hade tur då vädret var på vår sida. Mys på gräsmattan då barnen sjunger avslutnings låtar. Sen bjöds det på tacos i trädgården, med andra ord en perfekt tisdag :)

update:inlägges skulle ha kommit ut igår.



Jag har fått sysjuka

Jag har ju fått nån konstig sy sjuka! Kan inte sluta sy! :) Het här är mitt senaste skapelse, en haklapp och två kuddfodral :)
Var super lätt och sy en haklapp så det ska jag definitivt göra flera av :)

Som vanligt har det blivit lite segt med uppdatering här men lovar att ta igen mig snart! Har haft en tuff vecka med naglar och annat.
Kanske köra en bild bomb på saker jag och lilleman gjort som jag glömt att blogga om? Har massa bilder :D nu blir det att hänga med min underbara familj!



Sommar avslutning..

Då är pinglan stängt för sommaren! Otroligt tråkigt !! :(
Blev avslutning hemma hos Miriam (fröken) där det bjöds på sångstund, korv och tårta :)
Hela hennes trädgård var full med föräldrar och barn! Har aldrig sett så mycket folk i en trädgård!! Hihi jätte mysigt!
Synd bara att inte vädret var med oss och bjöd på härlig sol! Det hade varit perfekt!



Mera pyssel

Jag har verkligen fått dille på att sy. Var så kul så jag åkte ner till stan och köpte massa pillband och tyger :)
Efter vår film kväll med bästa tjejerna så satte jag mig och sade ihop en filt med massa pillband runt om och en napphållare! Blev jätte nöjd, blev lite sena sömmar men var i svårt att sy på trikåtyg och sen så är man ju lite ringrostig, man har ju inte sytt sen man var liten och sydde med mormor som hade en sy skola.
Både mamma och mormor är sömmerskor och pappa har jobbat med att sy läder saker som väskor och plånböcker, även jeans kläder och skor, så jag har ganska mycket att leva upp till känner jag! Så dags å sätta igång och börja jobba på mina sysskills ;P



Sovmorgon

Måste ge min älskade man lite beröm för att vara så himla duktig och underbar! Som går upp tidigt på morgonen så jag kan få sova vidare!! Idag så fixad han lilleman och och åkte iväg på morgonen för att handla god frukost, knäpp tysta va dom hörde inte ett pip! Nu har båda somnat på soffan så gosiga! Och jag e pigg som en lärka!
Så tacksam för att jag har han vid min sida! Han är den perfekta mannen och den perfekta pappan! Är så lycklig över att lilleman har honom som förebild, underbar och helt fantastisk människa!!

Tack älskling, tack för att du är du! ❤❤



Pyssel pyssel

Igår satt jag och Victoria framför symaskinerna hela kvällen! Så mysigt! Sydde ett bumberskydd och ett skydd till barnvagns bältet, med pillband som lilleman kan underhålla sig med. Blev super nöjd! Var så kul och nu har jag fått sy mani vill bara sy mera!! :D
Nästa projekt blir kuddfodral och spjälsängsskydd.. Sen har jag en lång lista på saker jag ska försöka mig på och så ;P