Min stora lilla kille

Som har så himla bortom på att bli stor!
Igår stod han helt själv för första gången jätte länge! Iaf minst en halv minut! Han stod och vinka och dansa med rumpan utan att tappa balansen!! Gosunge! ❤

Hur stolt blev man? Kunde inte sluta kram och pussa på han! Och han blev super glad för han märkte att han gjort något bra ! :D ❤

Snart så går han tror jag...8månader och 2 dagar! ❤

I fredags så fyllde min lilla kille 8månader!
Har börjar bli så stor! Kan inte förstå det, snart så fyller han 1år :S Känns som igår vi kom hem med lilleman från bb :( Var tar tiden vägen ?!


Men kan säga att det är en extremt spännande tid just, han lär sig så mycket, fått en egen liten liten personlighet, han vill så mycket, ge så mycket respons, leende, skratt, prat, skrik och ibland en hurvel ;P (nedå Inte riktigt, med temperament har han i mellan åt)

Lite som har hänt:

❤ Han försöker krypa. Förstår inte riktigt än hur han ska göra, han kommer upp på alla fyra men sen kommer han inte längre. Det blir att stå och jucka och i slå med händerna! Och oj så arg han kan bli för att han inte kommer nånstans ! :)

❤ Han ställer sig upp. Han ska stå hela tiden! Helst själv fast han inte kan det längre än några sek! Dra sig upp på allt!! Stora killen!

❤ Han går jätte bra, med stöd från oss! Han kanske skippar å krypa och går direkt. :)

❤Han undersöker allt noggrant med händerna, tränar flitigt på pincett greppet :)

❤han sover en hel natt utan mat!! :D

❤Han e helt galen i andra barn nu, vilket inta alls var intressant förut!

Mat rutiner:
6-7 gröt
11-12 barnmat + efterrätt
14-15 mellanmål
17-18 barnmat + efterrätt
20-21 välling

Sovrutiner:

Lägger sig runt 21
Vaknar mellan 6-7
Vilar runt 9-10 ca 1 timme
Vilar igen runt 15 ca 1 timme

❤Han är 79cm lång och väger 11,700g❤Det vackraste vi gjort! ❤

Mammas fina hjärta! Älskar dig! ❤Mitt ❤

Min fina lilla älskling! Tänk att nått så lite kan ge en så mycket lycka! Helt underbart!
Älskar att va din mamma! ❤

Lilleman i sin nya pälsmössa :DMorgon stund har guld i mun!

Idag började vi dagen utan vatten! Panik!! När lilleman 05:00 vaknade upp och ville ha välling. Det var bara för Crille att åka över till mor sin för att fylla på flaskor med vatten innan jobbet! Börja så där men blev senare bättre när vi får besök av våra bästa grannar Victoria och ossian! Små killarna var som två yrväder, överallt! Bestämda över att demolera ;P
Dock så kommer inte Leam någonstans än (för att han vägrar förstå hur man kryper, men STÅ själv det tror han att han kan!!!!) så det blev mest gnäll från han sida för att han ville vara där ossian va! Han ville kramas!! Haha men det ville inte kompisen ;P haha..

Efter det fortsatte dagen på sämre vägar för lilleman där doktor åter igen var elak och stack han med nål! Det var dags för tbc-sprutan! Inga trevliga upplevelser för lilleman där inte! Stackar! Men det gick över fort över och vi fortsatte våran dag på stan med tant Michaela och tant Empa, som alltid överöser lilleman med kärlek...
Lite shopping blev det givetvis, det hinns alltid med! En sjukt söt pälsmössa och en jätte fin stickad tröja fick följa med hem!! (Ja jag vet, jag har nog lite svårt med det där med shopping! Men det är ju så kul ;P)

Vi avslutade våran dag med en middag med pappa Crille och tanterna på billan!
Perfekt avslutning! Nu sover lilleman så gott, som förövrigt är på bättrings vägen! Lite gnäll och snuva sitter fortfarande i men febern är äntligen borta! Hoppas på en helt frisk liten kille till helgen :)

NattisMin familj ❤

Tänk er att jag har lyckan att vakna till dom här killarna varje dag! Mina fina grabbar! Så jag älskar dom!
Dom är verkligen ljuset i mitt liv, dom gör min dag varje dag!
Mitt liv är verkligen perfekt ljust nu, jag njuter varje dag utav att va mamma, jag har den perfektaste mannen som är en helt underbar pappa och vi har fått den finaste sonen i hela världen ❤ livet kan inte bli bättre! Jag älskar min lilla familj ❤Sjuk liten kille ❤

Var allt för längesen jag bloggade! Men tiden räcker inte till, att va mamma är mins sagt ett heltids jobb och 24 timmar på ett dygn är alldeles för få timmar :(
Nu ligger jag iallafall här med en sjuk liten bebis i min famn som inte vill vara någon annanstans än i just min famn. Så då kan man passa på att blogga lite, för sova blir det nog inget av ;)

Vi åkte på en riktig förkylning, lillemans första riktiga förkylning. Inte kul vill jag lova! :( min stackars lillakille inte lätt att va så liten :( hoppas det går över fort och att mamma och pappa slipper bli sjuka :)