Torsdag

Helt slut som artist, dag 4 med träning! Har aldrig varit så här trött i hela mitt liv känns det som men samtidigt är det otroligt skönt att känna att kroppen fått jobbat lite. Kommer nog piggna till efter några veckors träning då kroppen får vänja sig! I morn kör vi igen sen blir det vila helgen för att köra på't igen på måndag :D

På förmiddagen var lilleman och jag på pinglan igen med vår små och stora vänner! Lika mysigt som vanligt!
Tack för idag finaste Kenzie o Megan, Ossian o Victoria och Winston o Emelie! ❤
Nästa tisdag är det sommar avslutning och då bjuds det på gott å fika, sångstund och massa annat skoj i Miriam (fröken) trädgård! Mys hoppas på fint väder!!

Vi hann även ta en tripp till billan för att hälsa på tant mix! Lika mysigt som vanligt tycker lilleman! ❤❤

Lilleman har skaffat en liten flick vän, sötaste Kenzie! Men kommer nog få bråka med Ossian om henne ;P❤



Sommaren är verkligen här!

Underbart väder har det varit idag! Och en sån underbar dag har spenderats med underbara vänner, stora som små! :)
Börja denna tisdagen som vanligt men öppna förskolan. Så härligt och se hur lilleman växer, från första gången vi var på pinglan till nu! Han hänger med, tycker det e roligare, intressera sig mera för andra barn, tycker fröken är jätte intressant! I Början så var han jätte ointresserad utav allt och till och med somnade första gången ;)
På pinglan träffade var vi med Victoria o ossian, Megan o Kezie, Eve o Charlie, Sandra o William och Sanna o Ava.
Efter pinglan drog vi ner till stan hela barnvags ligan, köpte sallad och satte oss och njöt utav solen i Vasa parken! Härligt! Tusen tack alla ni för idag ❤

BVC hade vi idag, alltid lika spännande med mätning och vägning. :)
Lilleman väger nu 9450g och är 72,5cm lång. Stora killen! :)
Han har på 1 månad gått upp 1340g och växt 5,5 cm :)
På måndag ska han ta TBC-sprutan och sen blir set inte vägning och mätning förens han e 6månader :)

Nu blir det sängen för mig slut som artist efter träning dag 2. Träningsvärk efter igår? JA ;)



Då kör vi!

Nu måste gravid kilorna bort! Första passet idag! Sjukt jobbigt men kändes bra imorn kör jag igen! Hoppas jag kan hålla det här nu så man vågar visa sig på stranden.. NÄSTA ÅR.. ;P

Det som är bra med sats är att dom har barnpassning så blev premiär för lilleman på minisats. Gick jätte bra. Han var så nöjd när jag kom och hämta han. Hade blivit grinig en lite stund men sen gick det över :)
Nu har jag inga ursäkter bara tuta och köra nu när man ha lilleman där !

Dagens bebis i sin nya T-shirt från farmor och jeans väst som jag klippte till idag :) min snygga kille ❤



Stora killen ❤

Inte nog med lilleman har blivit stor och fått tänder så sov han för första gången själv i sitt egna lilla rum i natt!
Separations ångest från min sida :S
Men jisses så bra han sov! Han vaknade inte en enda gång!! Och sov ända fram till 06:30!! Med 1 matning runt 00:30!
Det gick så bra, han sov mycket lugnare. När han väl börja knorra och höll på och vakna runt 3 så låg jag kvar och lyssna genom babymonitorn och tillslut somnade han om.
Innan så har jag vaknat satt mig upp i sängen (som knakar) försökt ge honom nappen och så har han vaknat. Gal skriker och då har jag gett han mat så han ska somna om.. Nu vaknade han knappt! Antagligen så har vi stört han när han höll på att vakna och ist för att somna om så har vi väckt han!
Nu hållet jag tummarna för lungan nätter framöver! Och ing mer förkylningar tack ;P



Morsdag

Min första morsdag idag!! :D
Sova ut till 13:00 (välbehövligt ;P) frukost på sängen och paket bättre morsdag kan det inte bli! Tack älskling! Älskar dig!
Ska bli så kul sen och få små hemmagjorda presenter av lilleman på morsdag :D

GRATTIS PÅ MORSDAG ALLA MAMMOR DÄR UTE! ❤

"En mor finns med från början
som källan till ditt liv.
Med kärleksfulla blickar
hon följer varje kliv.

Sen livets första måltid
har hon bjudit dig att smaka.
Hon ger dig av sin omsorg
utan krav att få tillbaka.

Hon tas så lätt för given
som lindring av besvär.
Och sällan blir hon tackad
och sedd för den hon är.

I livets alla skeden
förblir hon dock densamma...
Din alldeles unika
högt älskade mamma" /dikt hittat på nätet.



Tänder

Min inte så lilla kille längre har fått tänder! Två små gaddar tittar fram från underkäken! Mitt hjärta! Det går alldeles för fort fram!! ❤
Nu förstår jag också varför han varit så kinkig dom här dagarna..

Fick ingen bra bild på tänderna :(



lilla hjärtat ❤

Har varit ett par tuffa nätter, lilleman har åkt på en förkylning med hemsk hosta! Låter som en gubbe som rökt hela sitt liv! Han vaknar upp i gråt för feber och hals ont, min lilla kille! Gör ont i mitt hjärta! Pappa Crille har flyttat ut från sov rummet och in på soffan och lilleman har fått flyttat in hos mig i sängen! Mys för mig ;P och skönt för pappa som får sova ut om nätterna!
Lilleman har nyss somnat då han varit jätte grinig från tolv inatt och bara gråtit och gnällt :(
Så har vi haft det i 3 nätter nu, tröttmamma.com? Ehh ja! Men man orkar! Det är konstigt vad man kan gå på extra energi nu förtiden, spelar ingen roll vad lite man sover man orkar iallafall!
Men nu ska jag iallafall försöka sova i nån timme innan lilleman vaknar igen.. Zzz



Ge oss sol!

Vart är solen någonstan? Jag och lilleman vill ut och sola och bada! Här om dagen blev det premiär bad för lilleman och älsklingen. Lilleman var lite skeptiskt först och tyckte det var lite kallt men sen när tok pappa började busa med han tyckte han det var jätte roligt! =)
 
Vad ska man göra idag då ? Idag är det första dagen på länge vi inte har något planerat, sköt men samtidigt lite jobbigt! :S Kanske ta och leka med grannen om dom inte har någoting för sig? =)
För ska vi försöka få i oss nått och äta iaf =)
 
 
 
 


Pinglan

Vilket kasst väder, från sol till totalt skit väder!! Ursäkta svordomen men bitter blir man när det börjar ösregna när man ska promenera till öppna förskolan. Och inte hade man paraply heller, kul å komma in på sångstunden blött och klibbig.!! ;P

Aja mysigt var det som vanligt, fick sällskap utav lilla Winston och Emelie, kenzie och Megan. Winston tyckte det var jätte roligt den här gången och dansade med till sångerna :)
Snart är det slut på pinglan, sommar uppehåll från 4 juni! Inte kul!! Vad ska man göra då? Får ha sång stund här hemma ist :D



4månader och 8dagar

Förra måndagen fyllde min lilla kille 4 hela månader! 
 
Grattis mammas lilla älskling!
 
Han har blivit så himmla stor! Han växer så att det knackar, hinner knappt med! För varje dag som går så kan han något nytt och han utvecklas så himla fort!
Här kommer en liten månads upptadering om lilleman..
 
Han sitter nästan helt själv nu, han ramlar om kull när han kommer på sig själv eller när han rör sig för mycket. Ligga är inte längre ett altenativ och sitta i gåstolen är sjukt roligt! Han gör små sittup när han försöker sätta sig upp själv.
 
 
 
Han greppa medvetet om saker. Han sträcker efter saker han vill ha, tar tag i sakerna och studerar dom. Han tar nappen studerar den flitigt och försöker få in den i munen! =) När han ser nappflaskan så sträcker han sig ivrigt efter den, han försöker hålla flaskan helt själv men än är det för tung för han så att han ska klara av att hålla den själv en längre stund.
 
 
Han försöker ställa sig upp. Håller man i hans små händer så drar han sig upp i stå ställning ! Han kör runt i gå stolen som han inte gjort något annat, jätte duktig min lillakille. Vi har börjat använda hoppgungan också och han älskar den, hoppar som en liten tok gör han. Han älskar att hoppa och försöker även hoppa när han inte sitter i den, i vagnen, när han sitter eller str i ens knä och när han ligger =)
Ska ta och köpa en play2learn gåvagn
 
 Här är första gången han testar hoppgungan ..
 
Han pratar mer och mer. Testar olika ljud, det kommer nya ljud varje dag med det roligaste är nog att bubbla och brr:a med munnen. 
 
Ligga på mage är mycket roligare nu och han gör små armhävninger där han lyfter upp hela över kroppen. Han försöker även spraka sig framåt och lyfta upp bakdelen, skulle inte förvåna mig om han börjar krypa snart. Han kan ännu inte rulla från mage till rygg men det tror jag han kommer att skippa och gå direkt till att krypa och sen rulla =) Men han vrider sig till sidan och det är mest populärt att göra det vid blöjbyten :S 
 
Han har hittat sina fötter han försöker grepar dom hela tiden, när han sitter, när han står och när han ligger. Blöjbyten är inte så lätt nuförtiden om jag säger så ;P
 
 
Sömnenär som vanligt han har inte ändrat någo
 
t där ännu sover fortfarande hela nätterna med matningar där i mellan. Somnar runt 21 och vaknar runt 5-6 somnar oftast om och sover till 8.
 
Maten är fortfarande som vanligt han äter 180ml sempers 1 var 4-5:e timme. Testar fortfarnade små matportioner och han älskar det =) 
 
 Hitta en video på barns utveckling, gå in och kika här -teo 4 månader-
 


Mormors begravning <3



 
(det var tänkt att det här inlägget skulle ha komit dagen efter begravningen men tog tid för mig för mig att skriva det här) 
 
I torsdags begravdes min lilla mormor! Det sista gången vi fick ta farväl utav henne! Nu finns hon verkligen inte mera, kommer aldrig mera få se henne eller prata med henne! Usch vad jobbigt! 
Har alltid vetat att hon var en helt underbar kvinna men i torsdags fick man det verkligen bekräftat att det inte bara var vi familj som tyckte det. Så många hjärtan hon har berört! Så många människor hon nu lämnat i sorg! Var ca 100 personer som kom  för att ta farväl utav min mormor. Alla hade nått fint att säga om henne! 
Tack till hennes fina vänner som hade så fina tal om henne, hålla tillbaka tårarna där var betydligt mycket svårare än vad jag trodde. 
 
Jag har alltid haft enormt svårt att visa känslor, har alltid tyck att det är sjukt jobbigt och jag sörjer heller inombords! Har alltid känt en press och visa mig stark, för vem vet jag inte! Tror kanske det är en försvars mekanism och den jag måste visa mig stark för är mig själv! Men det har funkat för mig, jag mår bäst om jag gör så! Jag går hellre hem sen, gråter och tänker i min ensamhet, där jag får vara själv bara jag och mina känslor! Det är nog inte många som sett mig gråta..
 Men i torsdags var det riktigt jobbigt! Jag hade en klump i magen och halsen hela tiden och ville helst bara börja stört gråta! Kunde inte hålla i mot några tårar och fick låta det komma! 
Men mot slutet stax innan vi skulle åka hem mådde jag så illa, var så slut och hade så ont i huvudet! Antagligen utav att jag kämpade så mycket för att inte bryta ihop! 
 
Det var så fint, alla fina blommor som alla hade köpt, kistan och hela ceremonin! Till och med vädret sken över mormor! Alla var perfekt och vi fick en så fin dag och ett helt underbart förväll! 
 
Min älskade mormor vi saknar dig redan, du kommer att finas i vårar hjärtan och tankar varje dag! Vet att du kommer vara hos oss hela tiden och vaka över oss. Lyckan är stor över att du fick chansen och träffa lilleman innan du lämnade oss!
Vi har många fina minen med dig som aldrig kommer att glömmas! 
Vila i frid nu min vackra underbara mormor så ses vi nångång igen!! 
 
 
"Tack för Din alltid så
hjälpsamma hand
Så snar till hjälp, så ofta
den hann
Tack för de tjänande
stegen Du gick
Tack för all ömhet vi såg i
Din blick
Du hade ett hjärta så
innerligt gott
Vi tacka Dig vill för allt
vad vi fått
Tack och farväl från oss
Dina kära
Vi vet att vi stodo Ditt
hjärta så nära.
 
Tack mormor, tack för Allt!"
 

 
 
 


Fest hos Sandi :)

Första gången på länge som jag var ute på krogen igår och det kändes så där! Måste ha varit typ 1,5 år sen jag var ut på bmb?
Blev ju aldrig krogen för mig föra gången vi skulle ut, bangade när vi väl skulle gått ut! Skulle ha gjort det den här gången också ;P
Onödiga pengar som slösades på inträdet!!
Hade mycket heller gått ut och satt mig någonstans och tagit ett glas vin för dom pengarna ist.
Så fort man kommer in på krogen så tappar man bort varandra, hela krogen vistelse går ut på att leta upp varandra och avfärda fylledrägg!
Var så ungt folk ute igår också kändes som att alla va nyfyllda 18 åringar! Och dom som inte var 18år var dom där stackars tragiska krakarna som hängde ute på bmb för 1,5 år sen, fulla som satan och limmar på små flickor. Att dom fortfarande hänger där och är lika fulla och odrägliga som då är fan tragiskt, tycker nästan synd om dom!!
Vet inte om jag har fått avsmak för bmb för att man sett det i nyktert tillstånd?! Nästan skäms över sig själv för att man tänker -var det så här jag va när jag var full?! Måst ju varit ganska full eftersom man tyckte det var kul å hänga där?!
Usch, aja!
Tycker fortfarande om och festa och umgås med människor men inte på bmb ;P

Var iallafall sjukt kul hos Sandra! Härlig stämning och härliga människor! Blev nog lite rund om fötterna där ett tag också, men gick över ganska fort ;P
Crille var också med så det var kul att vi fick lite egen tid ifrån lilleman. Farmor Ingela var barnvakt och tog honom hela natten och hela morgonen! Så skönt fick vi sova ut också :D tusen tack!

Och tusen tack bästa Sandra för den trevliga festen och alla som var där och gjorde set roligt! :D


(Måste lägga ut den här bilden på Crille bara för att jäklas med han! för han ska alltid förstöra bilderna när jag vill ta kort på oss med den här fula minen! Så då lägger jag ut den också ;P mohahaha)



Lilla ligan ❤

Idag har järn gänget varit på pinglan och myst med sångstund och fika!
Sötaste lilla gänget vi har här Ossian, Kenzie och Lilleman! Best friends 4 ever ;P dock kommer det nog bli problem i framtiden och vem som får Kenzie! Dom kommer få tävla grabbarna! ;P
Pinglan är verkligen bästa öppnaförskolan, hon e så duktig Miriam och barnen är så fascinerade utav henne! Och sångerna hon sjunger är i te dessa vanliga tråkiga låtar man hört i alla år utan den är nya, roliga låtar med massa roliga ord, ljud och rim! Många låtar jobbar man med kroppen också så man sitter inte bara och sjunger utan dom flesta låtarna har nått man ska göra! Babyrytmik, barnen få verkligen uppleva rytm, rörelse och närhet. Rekommendera er föräldrar stark och på till pinglan om ni bor i Västerås, tisdagar kl 10-11 och torsdagar 10-11. Ligger i en Loka vid Pingstkyrkan på oxbacken.

Efter sån studen tog vi som vanligt en promenix ner på stan, blev lite shopping och sen en lunch på gränden! Men av nån konstig anledning så tycker inte lilleman om café gränden för han blir alltid lika hysterisk när vi är där! Och lilleman är super lugn så det är extremt ovanligt att han får såna hysteri anfall när vi är bland folk, men varje gång vi är där så får han det slår aldrig fel?! Och jag tycker det är så sjukt jobbigt! Blir så himla stressad och vill typ springa därifrån! Är lite lättare när jag är med andra mammor för då får man lite stöd och hjälp och förhoppningsvis så låter deras unge lite oxå ;P men är jag men nån som inte har barn är det fruktansvärt!! Man känner sig så störande så i vägen! Känns som att alla bara stirrar på en och tycker man är hel knäpp som är på en restaurang med en skrikig unge!! Bara sälja i sig maten fort som f@n och springa där i från! Som tur är händer det inte så oftast!! Konstigt nog blir han knäpp tyst så fort jag kliver ut därifrån!!! Blir inge mer besök på gränden länge, synd för dom har sjukt god mat!! :(

Och idag var det verkligen värst hysterin fortsatte inne på Zetterlunds för mamma (jag) var så klumpig och glömde nappen så efter en lång dag med massa aktiviteter besök på café gränden som ogillas starkt. shopping och ändast max 20 mon tupplur var lilleman extremt trött och fed-up!
Så hädan efter behövs det lite mer plantering från min sida! Sten koll när vi går ut från lägenheten! Vart ända love ska vara uträknad ! ;P till en viss del iaf ;D

Btw Zetterlunds har gått i konkurs så det e utförsäljning! 30% på allt i butiken! Kommer säker bli billigare ju färre saker det fins kvar så passa på och handla!! Alla dessa dyra och populära märken som Lamaze, bellino och Fisher price kan man nu köpa till ett mycket billigare pris :D

I morgon blir det lek och bus landet men järn gänget! :D



Mitt lilla matvrak

Lilleman är endast 3 månade och 28 dagar men för 2 veckor sen kunde jag inte hålla mig mera och var tvungen att börja pröva smakisar. Detta gick verkligen hem hos lilleman som tyckte det var jätte intressant. Nu e han helt galen i mat och tycker att det är jätte gott så det kommer nog inte bli några problem alls när vi väl ska börja äta på riktigt! =)
Än har vi endast prövat, potatis, majs, morötter, katrinplommon och banangröt. Utbudet utav smakportioner för 4månader är inte så jätte stort, men har tänkt och göra lite egna smakisar någon dag när jag har tid och ork.
Majskrokar har vi oxå prövat och även det var en hit ;P
Väntar nog ett tag med fruktpuréer då jag hör att man ska låta dem pröva vanlig mat först innan dom för pröva efterrätter. Så dom inte bara vill äta det goda =) Så fruktpuréer kör vi nog efter 5-6 mån..
 
Vi prövar lite nästan varje dag, nån tesked! Sen kör vi banangröt varje kväll. Sempers banangröt, en halv dl vatten och 3 matskedar pulver, som det står på baksidan för smakportion. Lilleman slukar allt! Han älskar det! Har även börjat ge han katrinplommon istället för lactulos, för att få igång magen. Det får han på kvällen när han äter gröt. Funkar jätte bra och magen kommer igång dagen efter. I början fick han bara nån tesked men det gav inge resultat så nu kör jag på 1/3 utav burken, blir alldeles lagom!
 
Längtar tills lilleman blir 5 månader och få börja smaka kötträtter =D
Tänk att det här kan va så roligt och intressant för mig ;P haha..
 
   
 
 


Mitt hjärta!!

Min lilla groda! Så jag älskar dig! För mig är du det vackraste på den här jorden! Blir alldeles varm i hjärtat när jag tittar på dig!

Mamma älskar dig nå fruktansvärt mycket! ❤



Lika som bär!

Jag har alltid sett likheten mellan Crille och lilleman, men det har ingen annan! Bara för att lilleman är så mörk som jag tar det över och alla har tyckt att han e lik mig bara! Men nu hörrö ni ska ni få se hur lika dom är!

2 bilder på Crille när han var 4 månader gammal! Kopior eller vad? Det är ju lilleman? Ögonen, läpparna, Mungiporna, pannan och minen allt haha!



Äntligen fredag ❤

Dags och ta tag i mitt risiga hår! Off to frissan!! Helt klart dags!

Igår var jag och lilleman i Uppsala. Fixa klart med begravningsplanerna, på torsdag så begravs min kära mormor!
Skönt att få allt klart! Har fortfarande inte förstått att mormor inte finns nå mer :( men slår väl på torsdag när hon begravs! Usch :(

Ikväll vankas det vanliga, käk och film med Goa vänner! Hoppas lilleman är på min sida ikväll och vill sova! Inatt var han super pigg och glad från 22,30-02:00!! ;D men klandra honom inte var ju lite störningar i sömnen då vi kom hem så sent!! Annars är min lilla kille super duktig på att sova om nätterna :)

Vilket härligt väder vi har haft som här dagarna! Hoppas det håller i sig! Vi har varit i solen varje dag :)



Pool häng!

Idag blev det premiär bad för små grabbarna! Var så himla varmt ute idag så efter sångstunden på pinglan så åkte vi och köpte en lite pool som vi ställe ut på balkongen.
Jätte mysigt, fick Lilleman, ossian och Winston svalka sig lite.
Den som uppskattade badet med var nog lilla Winston! Han var helt till sig! Har nog aldrig sätt nån plaska så mycket som han! Haha.. Alla vi var genom våta, lilleman var dyngsur om håret fast han inte ena doppat huvudet! Haha..
Ossian var en riktig liten badkruka idag, var inte alls kul och bada. Men tror mest att det var att han träffade sin överman idag och blev lite skrämd ;P hihi..
Winston lyckades tillslut skäms ut lilleman också och fick som han ville hela poolen för sig själv :D Och då passar man på att lägga en kotte i poolen! Hahaha! Tur att alla hade hunnit ur poolen ;)

Hoppas på lika fint väder imorgon!! Promenad på stan kanske?



Fina grabbar

Har hängt med varandra idag på fm i solen!
Blev först en lång promenad i härliga vädret, 6km gick vi! Helt ok :D sen satte vi oss utanför oss i solen och lekte lite tills lilleman somnade!

Älskar att ha vicky och lilla ossian så nära oss som vi kan hänga med när som! Ta soliga morgon promenader, hänga när man har tråkigt och hålla varandra sällskap när våra karlar jobbar eller gör annat! :D ❤



Mind control

Lilleman försöker styra saker med sina tankar, går sådär va? ;)

Älsklingen ligger på balkongen och solar och jag och lilleman sitter i soffan och gosar!
Idag ska vi bara vara hemma och mysa hela dagen! Lägga oss i tid och vara pigga imorgon :D



Lördag

Idag var lille man på sin första fotbollsmatch och heja på sin gudfar! Gick så där och lilleman somna :D men nästa gång! ;P

Efter matchen så tog vi en tripp till lillemans pappa som höll på att rigga upp för en spelning han har ikväll. Lilleman fick chansen då att höra Crille och Linus (som han trubadurar med) för första gången! (Bortsett från dopet men var inte riktigt trubadur då ;D)
Man märker att min lillakille är van vid musik och att han gillar musik och höra pappa spela och sjunga. Han satt så lugnt och fint i hans vagn och bara lyssnade.
Under hela graviditeten så var jag och lyssna på Crille och dom spela! Hade musik på hemma jämt och så var vi på summerburst! Så att lilleman tycker om musik är ingen tvekan om och att han känner igen sin pappa när han sjunger från när han va i magen det tror jag absolut!! :D
Hemma spelas det musik varje dag och barnlåtar sjunga hela dagar :D

När Crille åkte och på sitt gigg kom Dagge och Gurra förbi och höll mig sällskap! Blev film och grönsaker med dipp :D
Såg beautiful creatures var så där hade högre förväntningar på den men den blev bara konstig och tråkig! :( rekommenderar ej ;)
Men däremot kan jag starkt rekommendera the host!! Den var riktigt bra! Har bara fått 5,8 ännu på imdb men inte så långa som röstat! Jag kan lätt ge den en 7:a! :D
Vill också rekommendera filmen sunshine, grymt bra film! Såg den med Crille för längesen men har helt glömt bort att tipsa om den!! Se den!! Fått 7,3 på imdb :)

Nu blir det sova, nattis :)



Min lilla gos unge.

Min älskade lilla kille! Tänk att jag fått en sån fin liten bebis! Finns inget på den här jorden jag älskar mer en den här ungen!!
Jo jag älskar ju Crille oxå men lilleman slår han nog han med ett par yttepytte längder ;P
Jag har iallafall nu förstått vad riktig kärlek är, tror inte man gör det förens man fått barn!

Den finaste och renaste kärleken är den man har till sitt barn ❤



Vila i frid abuelita ❤

Nu har min kära mormor fått somna in. ❤ Kan inte förstå att jag att jag aldrig mer kommer att få träffa henne! Hur ska man vänja sig vid det? Hon hon har ju alltid funnits vid vår sida, så fin, så ödmjuk, glad och positiv! 
Min fina och eleganta mormor vi kommer sakna dig! Du kommer finnas i våra tankat varje dag!!! Vi älskar dig en massa!! ❤❤❤
 


Glasögon

Då har man gått o blivit glasögonorm! Kan äntligen se världen igen! ;P haha..
Fick så sjukt dålig syn när jag blev gravid och ännu sämre efter graviditet. Fler som upplevt det?
Nu är det iallafall fixat glasögon check! Måste ha dom när jag är ute eller kör bil, slipper dom inomhus förutom när jag tittar på tv. Närsynt :D

Nu ska jag få lilleman och vila lite sen ska jag göra naglar.



Valborg

Glad Valborg på er alla, hoppas ni haft en mysig och trevlig kväll. Det har vi haft här hemma med god mat och Goa vänner. Vi hade premiär grillning på vår ny stylade balkon så mysigt vi har det där ute nu!! :)

Måste bara skriva om och lyfta upp min duktiga kille som gör det så lätt för oss att göra saker. Vet inte om det är för att vi har vant han vid människor och ljud eller om han är sån utav natur! Men vi får alltid honom att somna på kvällarna vart vi än är och han vaknar aldrig utav oväsen. Så himla skönt för han begränsar inte oss att göra saker. Jag kan åka iväg med han hem till nån och precis samma nattrutin som jag har hemma och han somnar, lungt och fint. Samma sak när vi har folk över här hemma. Han somnar runt 21 precis som alla andra dagar sen sover han så fint i sovrummet medan vi kollar på film, pratar skrattar eller lyssna på musik. Så härligt! Tusen tack min älskade pojke för att du låter mamma och pappa ha lite vuxen tid!! Vet att det inte är många som har så!! ❤❤