Bilder från blood on the dace floor

Dans uppvisningen gick super! Var så jäkla kul! Vilken adrenalin kick det var! Längtar tills på onsdag då vi ska ha en till uppvisning med hår på pocoloco =) Här kommer lite bilder från kvällen =)
Efterår gick jag hem och åt upp crille ;)
Sen gick jag och la mig ;P
Crille och alex filmade, lägger upp videon sen =)
puss på er <3


Ewa's naglar

Rundade vita tippar.. Blev super snyggt! Jag är lite mer för rundade naglar än raka fyrkantiga, glamoröst på nått sätt, kvinnligt! Men marjioteten som gör naglar hos mig väljer fyrkantiga, raka naglar.. Smaken är som baken "bred" ;P

 



Sara C's naglar..

Vita tippar :) läckert blev det :)

 



Irmas naglar <3

Naglar på snygga Irma, naturlig nagelförlängning med lite extra rosa gelé :) <3

 



Nagel bitare

Blev lite dåligt med uppdatering igår! Var sjukt trött efter alla naglar jag gjorde!
Gjorde naglar på en tjej igår som var en extern nagel bitare. Hennes naglar var så förstörda, men snygga blev dom efter jag var där å pillade.. Fick en naturlig förlängning med lite rosa glitter på tipparna :) läckert!

 



Blood on the dance floor for real !

Årets ös på dansgolvet @ pocoloco! Sammanfattning utav kvällen: SJUKT KUL!!
Bästa kvällen!! Jisses så kul det var å uppträda å Satan i gatan så bra det gick! Så nöjd! Var så nervös när vi skulle gå upp men oj vilken kick man fick efteråt!! Bästa jag gjort på länge! Tack pocoloco dance crew! Vilken energi vilken glädje!! Längtar till nästa dans uppvisning!! <3 onsdag den 2:a oktober åter på dansgolvet på pocoloco igen med hår från cut n blow!
Ps. Såg ni mig å crille i tidningen idag ;) la upp bilder från västeråsan men blev nått strul lägger upp igen imorgon!! :) ds.
Nu ska jag skölja bort mina synder samt blodet sen blir det sängen för mig.. Lång nagel fixa dag imorgon med start 14 :D
Puss på er och hoppas ni fått en awsome hallowen <3



Jag nu @ pocoloco! Jag om nån timma = mass...

img_5562 (MMS)

Jag nu @ pocoloco! Jag om nån timma = massa blod :D hihi..!



Middag med finaste <3

Middag och bio med min älskling! Det vad jag kallar för livet <3 Skönt att inte gå ut ikväll när heldags jobb och dans står på schema imorgon :D Älskar å gå på bio, det är så mysigt, köpa popcorn och sitta å kramas i en fullsatt salong! Undrar varför man inte går på bio oftare? eller varför hyr man inte film oftare också hur mysigt som helst!! Stå å välja film köpa lösgodis, underbart!! <3



Max <3

Max är absolut det godaste stället å äta på! Mc donalds kan slänga sig i väggen ;) Så fruktansvärt gott, sååå mätt jag är.. Mat koma och så ska man jobba :S ikväll blir det nog bio med älsklingen <3 myyyss !! Tror det blir filmen "in time" värkar as bra!! Imorgon kommer nog bilderna vi tog förra helgen. Så spännande! Hoppas dom blev bra! Håll utkik efter Västeråstidningen imorgon :) Igår blev det träning på pocoloco bar, vi testade dansgolvet, var inte mycket plats å dansa på vill jag lova men det går nog! Kommer bli grymt hoppas bara man sätter allt! Sjukt nervös är jag! Hihi..
Puz på er <3



Dans, dans och mera dans :)

Nu bär det av till träning åter hemma vid halv 11 :) Hann med å vila lite innan jag skulle springa iväg.. Somnade till cougar town, jisses vilken bra serie det dör är! Laddat ner hela säsong 2 :D humor på hög nivå! Å bra humor!! :D
På lördag kommer det att bjudas på en sjuhelsikes show, ni har väl inte glömt det @ pocoloco be there! :)
Puss på er <3



Retro mobilskal..

@ work! 8-13:30, så sjukt trött idag, sov inge bra inatt :( blir hem å sova efter jobbet så man är pigg på dansen ikväll :) idag blir det dans från 18:15 till typ 22:15.. Lång dag, men jisses så jag älskar det! Ska träna inför pocoloco i kväll på pocoloco bar :)
Köpt nytt mobil skal. Älskar den så jäkla frän :D hihi ser ut som att man prata i ett gammalt kassett band, inte alls dumt ;P hihi..! Fick med ett kassett fodral oxå, haha! Mest bäst! <3 köpte ett mobilställ oxå, super bra kan man ställa upp den å glo på klipp eller video i sängen ;P hihi.. köpta på Coolstuff.se allt onödigt man behöver ;P höhö!
Puss på er <3



Naglar, mys med älskling och gala <3

Gjort naglar på Emilia och 2 utav hennes damer idag, blev super snygga! Så det blev ingen hiphop för mig idag.. Som jag berättade innan så har jag hoppat av från Dancehall för att jag inte tyckte det var något som passade mig.. Fick ingeting utav den :( men ist ska jag pröva hiphop nybörjare och avancerad.. Tror det passar mig bättre.. Nu ligger jag å myser med älsklingen framför rosabandet galan.. Sen blir det cougar Town :D laddat ner hela säsongen!! Hihi..
Puss puss på er!



Rosa bandet galan!

Bild: Anna Unga

Ni har väl inte glömt rosa bandet galan 2011?? Va med å stöd alla våra vackra och underbara kvinnor med bröstcancer! Skänk 100kr för dom cancer drabbade, 100kr som ändå kommer att försvinna på onödiga saker, använd den 100:en å vad med i något viktigt istället! Föra året samlade Cancerfondens Rosa Bandet-kampanj in 47,5 miljoner kronor!! I år ska det samlas in mera!! =D jag har skänkt min del! Gör ni med!! =) Gör det genom att att ringa på nr 099-909 10
Rosa bandet galan började kl 20 och håller på 22 för er som vill se! =)


Tisdag med träningsvärk!

Pratade med Violeta idag angående nagelutbildningen :) blev ju inte av igår! Så jag börjar nog någongång i november! Så himla skoj! Ska bli skönt å göra något annat! Ska givetvis jobba samtidigt som jag pluggar efter som det är ju bara 1gång i veckan i 13 veckor men sen när jag är klar så ska jag ta tjänstledigt 50% och försöka få jobb eller hyra in sig någonstans och bygga upp en kundkrets för att sedan bara jobba med naglar, om det går bra för mig.! :) Blev en snabb lunch på stan med älsklingen innan det var dags för mig å jobba :) myyyss <3 så nu är man på jobbet 13:30-21:00.. Lite otaggad e man har ju fortfarande världens träningsvärk i armar och bröst efter söndagens clubdance, otränade jag ;D Kan knappt röra mig så man känner sig en smula handikappad ;) men det ska nog gå! :D
Färgade håret igår, skulle bli askbrunt, alltså inte så mycket mörkare än vad jag hade, men smarta jag tog ju fel färg så jag blev mörkbrun i håret ist, nästan svart :) men blev nöjd ändå, nu måste jag bara färga om löshåret oxå ..
Puz på er! Nu kallar jobbet <3



The walking dead

Bästa serien har börjat igen!! The walking dead! Bästa serien som gick förra året var helt såld på den, blev jätte besviken när den tog slut när det var som bäst och så skulle man få vänta ett helt år på nästa säsong! Men nu är den här!! =D har redan sätt avsnitt 1 & 2 längtar tills på söndag då avsnitt 3 kommer ut =D
Avsnitt 1 & 2 finns att ladda hem på tankafetas.com
Have to see! Ni kommer fastna jag lovar =D


Sanningen love it!

Hahaha älskar verkligen den här reklamen!! Är ju så sant så!! Hahaha! "-DÅ FÅR JAG ETT LITET UTBROTT PÅ DIG OCH ANTYDER PÅ ATT DU ÄR EN DÅLIG FÖRÄLDER!!" HAHAH bäst!


Kärlek och giftermål <3

Tror ni på kärleken? Jag vet inte om
Jag gör det?! Men vet iallafall att jag hoppas på kärleken, om jag säger så! :) Har inte hänt nått mellan mig och Crille eller så men började bara fundera! Jag jobbar ju inom äldreomsorgen så jag möter ju många äldre par så att säga! :) Och tycker det är så fascinerande hur länge dom har varit gifta.. Vissa har varit gifta sen dom var 18-19 år!! Å dom kommer varje dag å tar hand om sina respektive, så kärleksfullt å så fint.. Å dom har så mycket att berätta om sina liv ihop och om varandra.. Äkta kärlek, å hur dålig han/hennes respektive är eller hur mycket vård han/hon behöver så är dom där vi deras sida nästa varje dag!! Underbart! Vet att det kanske var en "synd" eller "fult" å skilja sig förr i tiden och därför många inte skilde sig men samtidigt har dom ju kämpat för deras förhållande och inte bara get upp.! Och det är ju inte så att dom vantrivs med varandra och känner att det är ett måste att vara med varandra utan dom älskar verkligen varandra, å har dom tappat kärleken nångång (som dom antagligen har gjort) så har ju dom lärt sig hitta den igen!! Känns som att nu förtiden tar man kärlek å giftermål så lätt! Man ger hellre upp än att kämpa lite extra för den man antagligen nångång i tiden älskat gaska mycket för att gifta sig med! Är man för lat nuförtiden för att kämpa? Lever man hellre själv än att lägga in den där extra växeln för ens förhållande? Eller är det så att man är rädd att gå miste om något bättre? Nu är ju det så vanligt å gifta sig å sen skilja sig efter ett par år! Är det så det ska va?! När man gifter sig avlägger man ju ett löfte "i glädje å sorg, i mörka och ljusa dagar." inte bara i glädje och ljusa dagar!! När jag gifter mig så ska det vara för alltid! Okej, jag kan ju självklart inte veta att det kommer att bli så men det är vad jag vill och det är så jag ser på giftermål! Å skulle jag skilja mig så tror jag inte att jag skulle gifta om mig! Men det kan man ju självklart aldrig veta så klart! :) Sen vet ju inte jag varför de som skiljer, skiljer sig! Kan ju finnas tusen anledningar, misshandel, missbruk m.m och då är det självklar att man ska skilja sig! Man ska ju inte leva i ett självdestruktivt förhållande!! Men dom som ger upp bara så där för ingenting.. Varför?! Jag tycker iallafall ett förhållande är värt å kämpa för, jag skulle aldrig släppa Crille utan att kämpa för att försöka få det att funka! <3 Blev mycket svammel nu men aja bara mina tankar :)
Nu ska jag vila en stund! Puss <3



Upprörande händelse i Kina.

Fick höra en så sjuk grej idag!!! Var tvungen å googla upp det! En 2-årig liten flicka blev överkörd utav en lastbil på en marknad i Kina. Lastbilen som kör över henne kör inte över henne 1 gång utan 2 GÅNGER! Sen blir hon liggandes där för att åter igen bli påkörd utav en annan bil! Bena krossades och hon blir liggandes i en blod pöl gråtandes och skrikandes på hjälp!! 17 personer passerat henne men INGORERAR henne!! Hur fan kam man göra det!!!!! SÅ HEMSKT!! Stackares lilla barn! Usch mitt hjärta brister och jag mår fortfarande dåligt utav videon jag såg!!!! Förstår mig inte på människor!!! Vart fan är humaniteten, moralen?!?! Läget var kritiskt när flickan fördes till sjukhuset och dog senare. Finns ett klipp på händelsen filmad från en övervakningskamera som fått med allt, men tänker inte lägga upp den, tycker den är alldeles för brutal och otäck men länkar till videon för er som vill se men VARNAR för otäcka bilder!! Ni väljer själva om ni vill se!!!

http://www.youtube.com/watch?v=v9zaBRpIsR8&feature=watch_response Hela videon
http://www.youtube.com/watch?v=g6DRnTJs8eE klippet från aftonbladet.


Fika med finaste, dans och bio <3

Efter pocoloco träningen blev det fika med finaste Katja. Så jag har saknat den damen!! Saknat våra samtal över goda bakelser <3 Älskar våra uppdateringar, -vart var vi sist? -bla bla bla. - var det så längesen vi sågs? - Jaa!! Å så fortsätter uppdateringen från vart vi lämnade den sist vi sågs :D Efter det blev det Club dance JAM, där vi tränade locking, wawe och andra roliga å coola saker :D jisses vilken träningsvärk jag kommer ha i armarna imorgon, har redan träningsvärk. Skulle testa göra "dolphin nånting" (kommer inte ihåg vad det hette ;P)liknade "ormen" .. må ni tro så svårt det var och jisses så otränad jag är i armarna!!! Kunde inte ens göra EN armhävning på knä med HJÄLP!! Då är det illa hahaha.. Träna armarna härdan efter kanske?! ;) Crilår och jag hann med en bio så här på kvällskvisten också, med Alex, Josefin och deras kompis Markus :) Såg "Contagion" var så där :S seg! Handlade om ett virus som spred sig över världen och miljon tals människor dog, sån film har man ju inte sett förut?! ;P Men skoj ändå å gå på bio, mysigt! Kommer en ny film som har premiär på fredag "In time" med Justin Timberlake verkar as bra! Handlar om: I en framtid där åldrande inte längre existerar har livslängd blivit en lyx och tid den främsta handelsvaran. De rika kan köpa sig till nästintill evigt liv medan de fattiga kämpar, stjäl och tigger sig till extra dagar, månader och år. I denna värld lever Will Salas på fattigdomsgränsen vilket innebär att varje dag kan vara hans sista. När han anklagas för mord tvingas han att fly och tillsammans med en ung kvinna försöker han rentvå sitt namn. Men tiden är inte på deras sida...// recension från http://sf.se Så det blir nog en dejt på fredag med min älskling :D Me like! Imorgon vankas det jobb, 8-13,30 sen bär det av till Violeta för att prata om nagelutbildningen, pris m.m :D skoooj! Jätte sugen på den utbildningen så man kan bli licenserad nagelteknolog å kanske jobba som det ist för vården iaf 50/50.. Men vi får se! Nu blir det sängen för mig!
Så god natt på er å sov så gott!! zZz<3



Lunch med älskling <3

Lunch men min finaste efter 7-12 jobb :) Mumsig sallad på cornetto bar. Utan pasta utan dressing, duktig va? Snart bär det av till pocoloco dans träningen :) Älskar sånt här härligt höst väder när solen skiner å det inte är så fruktansvärt kallt.. Å att man har resten utav dagen ledigt från jobbar är ju bara awesome :)
Välkommen du härliga SÖNDAG <3



The End!

Super mysig dag! Sammanfattning: fotografering för Västerås tidningen 14:30-16. Sjukt snygga kläder och mysigaste bilderna! Längtar tills jag får bilderna! Får dom efter dom publiceras i tidningen, så snart hoppas jag!! :) Efter det bar det av till Uppsala för träffa finaste fam Fuentes/Golppi <3 Älskar å träffa alla barnen, så mysigt! Bjöds på tacos och massa babbel! (blivit massa tacos den här månaden, hihi, mums!) Sen satt jag å hade sång stund med barnen, hihi, mys! Så kul! Blev ganska sent 24 var vi hemma i Västerås. Då blev det en snabb visit på Skyen för att möta upp Crilles fam <3 Var dock inte på så party humör, trött å migrän men det gick ändå ;) årets ös på Skyen å bra musik, hade slut på öl så det var ett minus ;P hihi.. Nu sitter vi i bilen å ska köra ut Crilles bror till tjotahejti (som han utrycktes sig :D ) Imorn blir det jobb 7-12 sen dans 13-14 Zumba 14-15 fika med Katja runt 15-16 sen dans igen 17:45-18:45 och avslutar med ett till Zumba pass 18:45-19:15 fullspäckat schema hur ska man orka :) spännande spännande :) Natti Natti på er å hoppas ni har haft en awesome lördag <3



Photoshoot

Då har vi varit åtagitbild för Västerås tidningen. Super kul var det! Å vilka fina bilder det blev! Super duktig var hon Selina! Å kläderna love varenda outfit vi hade!! Ska köpa ALLA!! Haha håll utkik i Västerås tidningen nu! Är en gratis tidning! Bilderna kommer nu i helgen :) Nu bär det av till Uppsala för att ha en födelsedags middag för mor min och en hejdå middag för min bror å hans fina familj som flyttar till Spanien på tisdag :( kul för dom med trist för oss! Blir tomt på Julen :( hoppas det går toppen för dom där! LYCKA TILL!
Å vi kommer att sakna er!! <3 puss puss <3



News paper nails!

Nu har jag prövat tekniken "news paper nails" Skrev tidigare ett inlägg om det med ett step by step klipp! Var super lätt att göra, tog inte heller så jätte lång tid. Det som tig tid var ju att vänta på att naglacket skulle torka innan man tryckte på texten men annars gick det andra väldigt smidigt å snabbt. I videon använder dom sig utav naglack lite mer å det gråa hållet (en tidning är ju lite vit grå) men jag hade ingen så jag använde mig utav ett vit naglack, tycker det blev lika snyggt, skillnaden är inte stor! I videon använder dom även sig utav ett tvätt sprit men pga av att jag inte hade det + plus att jag inte tycker det låter så hälsosamt för naglarna och nagel banden så testade jag att trycka på texten med vanligt vatten, gick minst lika bra! Rekommenderar det istället!! Krukset är att trycka dit texten ordentligt! Ju längre du håller texten och ju mer du trycker desto starkare text blir det (svårt å förklara utan att visa men ni får kika på videon) Väldigt VIKTIGT att vänta tills det vita naglacket har torkat ordentligt annars blir det som på mitt pekfinger! (vet inte om ni ser så bra på bilden nedan) även väldigt viktigt att efter man tryckt på texten å ska lacka att man drar lacken 1 gång å försiktigt annars kletar man ut texten! Sen när det har torkat kan man lägga på flera lager lack! Ni får pröva er fram :D Sen kan man ju förska göra det lite snyggare än vad jag har gjort, ta bort färg på kanterna, måla lite snyggare och trycka på texten rakt ;P Men gjorde det ganska fort och slarvigt! =D Nästa gång tänkte jag pröva trycka på korsords rutor :) lär ju bli coolt eller vad tror ni? :D aja! Lycka till! nu ska jag krypa ner i säng för imorn är det fotografering! :) puss puss <3

 



Hallowen fest den 5:e november!

Nu har man äntligen hämtat ut hallowen kläderna! Kommer bli så kul är JÄTTE taggad!! 80st har tackat ja till den festen :D jätte party!! Kläderna var helt okej, men min baywatch dräkt var ganska kort!! På bilden ser det ut som typ hotpans längd men i verkligheten så är den kortare, visar ju skinkorna!! :S så vi får se om jag vågar har det. Känns dumt å gå å visa hälften utav rumpan! Crille tyckte jag ska ha den ;) det är ju ändå en utkläddas fest, men vi får se!! :D kommer moulin rouge dräkten in så beställer jag nog den å testar :) Crilles saw dräkt var jätte grym, läskig som Satan :D hihi usch.. Empas kackerlacka dräkt var oxå grym hahaha... Lägger upp bilder på dom den 5:e :D nu ska jag laga mat! Puss på er <3 p.s blogg.se appen funkar igen, jippi!! :D d.s



Zumba passet var awesome minder awesome va...

img_2354 (MMS)

Zumba passet var awesome minder awesome var det att jag fick världens mens kramper och var tvungen å gå iväg och kräkas !! :S Ibland så hatar jag å va kvinna, tycker det är lite orättvist  att bara att vi ska få ha smärtor!! Tycker ju efter som kvinnan föder barn så kan ju manen ha mensvärkar! Eller?! ;P hihi vet att vi måste ha ägglosning och allt det där för att kunna få barnen men tycker vi kan slippa ha smärtan, det tycker jag gott karlarna kan ha!! Som sympati värkar! ;D Mohaha..!! Nu blir det lite kvälls fika å sen sängen! puss på er <3



TRÄNINGSVÄRK.COM!! Haha lilla träningsvärk...

img_5804 (MMS)

TRÄNINGSVÄRK.COM!! Haha lilla träningsvärken jag har i armarna, magen å låren! Aaaaaj säger jag bara!! Men skönt! Fick ju med mig Sara och Julia på Zumban, jätte skojigt! Dom var jätte duktiga hoppas dom hänger på nästa gång :) Nästa söndag är det 90min Zumba pass för samma pris som ett vanligt pass 70 kr, riktigt fynd! Det kan ni inte missa :D  Våra maskerad kläder har kommit, jippi :D men den jag ville ha fans inte :( så jag tog baywatch som jag tänkt från början :) Ska mysa en stund och sen städa sen springer jag ner å hämtar dräkterna :D får se om jag lägger upp bild eller så väntar jag till hallowen, spännande ;P



Inga batterier och mobil laddaren efterlyses!!

Tappat bort min mobil laddare i vår "enorma" lägenhet!! Fattar inte hur saker bara kan försvinna!! Så sjukt irriterande!! =S Vill nästa bara sätta mig ner och gråta! Hatar att vara utan mobil!!!! Aja!

Reggeaton var grymt bra idag, riktigt tungt och svettigt! Vi gjort massa, nya delar, satt ihop, par delar.. Massa skoj! Love it! tiden bara flög förbi!!! Önskar den kunde vara 1 timme längre ;P hihi
Zumba passet var riktigt bra det oxå och grymt tungt, jisses!! Fick köra med tyngre vikter, trodde mina armar skulle gå av!! =D svettates som en gris =D lilla träningsvärken jag ko,,er att ha imorn, så sköööönt riktigt givande!! Imorgon blir det Zumba men Lina O uti hallsta =D
Måste berätta en skojig grej om mig för jag är ju bra rolig ibland och bra töntig!!
Vi såg ju Silent Hill i går, en skräckis en RÅ skräckis!! Tycker den var jätte bra, men aldrig mer ALDRIG MER!! Vilka mardrömmar jag hade! Helt sinnessjukt!! Vakna upp mitt i natten, liv rädd och genom svettig! hahah förstår inte varför jag utsätter mig för den räddslan?!? Tycker det är jätte kul och kolla på skräckis men vet att jag nästan ALLTID får mardrömar och konstiga tankar!! jag e ju så FEG!! hahaha.. Blev ju till o med rädd och hade mardrömar efter pocoloco träningen när vi gick igenom vad vi ska vara på blood on the dance floor hallowen! HAHAHA
Å när Crille drog till jobbet idag runt 5:30 och släckte lampan i hallen så att det var kollsvart överallt höll jag på att kissa på mig! Jag flög upp ur sängen som en raket och tände varenda lampa! haha.. Sen kunde jag ändå inte somna för det ända jag tänkte på var den filmen, USCH säger jag bara!! Blir bara romatiska filmer för mig härdan efter =D haha! Nu blir det sängen! Puss och godnatt <3


Läckra naglar!



Sjukt snygga naglar, hitta det på Lindas blogg! Ska ta och testa det imorgon när jag e ledig om jag orkar ;P hihi.. Men bra tips om man vill ha lite anorlunda men sygga naglar =D


God natt nu kallar sängen! Haft en toppen ...

img_8885 (MMS)

God natt nu kallar sängen! Haft en toppen kväll idag med film å massa god tacos med Crille, Alex, Josefin och Sara <3 Kollade på Silent Hill... Usch en riktig rysare, rååå..! Men bra :D Imorgon blir det jobb, 8-13:30. Längtar lite tillbaka till jobbet faktiskt, blir långtråkigt efter ett tag å va ledig! Men ska inte klaga 1 vecka semester är väl aldrig fel ;P Men ska bli kul å träffa mina bästa kollegor igen:D efter jobbet blir det lite mys med älsklingen å sen reaggeaton :D ååå längtar! God natt å puss på er <3



Addict = sömnstörningar

Var  så trött igår efter dansen, vi skulle ju se på film "transformers" men jag somna innan vi hann å ladda hem den =) men sen vaknade jag ju självklart efter några timmar och var jätte pigg =S Runt 1 tiden så började jag ladda hem Sims 3, så skoj var evigheter sen jag spelade det! Men det är ett livsfarligt spel för man blir helt beroende utav det. Jag satt kanske fram till 6:00 på morgonen å spela, Cille gick upp vid 5:00 för att åka till jobbet, så jag åt frukost med han sen fortsatte jag spela ett tag. Runt 8:00 la jag ner spelandet men var fortfarande pigg så jag började städa ist för att sova :S Kanske gick å la mig vid 10? Sov till 15:00 då syrran ringde och väckte mig! tur det för hade nog kunnat sova längre ;D haha... men idag Måste det bli tidigt för imorgon så jobbar jag dag!! Får se om det blir nån Zumba för mig idag! Om jag orkar, ska isf försöka få med mig Sara. Det vankas iaf film MEd Sara idag verkar det som =D nu ska jag fortsätta spela sims ett tag innan Crille kommer hemm ;D hih
Puss på er sötnötar! <3


Chickflicks

Cinderella Man! Jätte bra film, baserad på en sann historia. Har fått 8.0 på IMDB! Absolut se värd! Handlar om en boxare som skadar sin hand och blir tvungen att sluta boxas, detta leder till fattidom som påverkar han och hans familj, sen gör han comback och blir världsmästare. Måste ses så fin!

The lake house! En av mina favorit filmer under changern romatisk/drama! Måste ses, men lite utav en chickflick så inget man kanske ser med pojkvänen eller killkompisarna ;D fått 6.8 på IMDB. Handlar om en tjej som flyttar in i ett hus vid sjön, sen får brev utav tidigare ägaren, hon skickar tillbaka ett brev och de börjar brevväxla, men hon är från framtiden och han från dåtiden och nu måste dom lösa mysteriet och försöka träffas innan det är försent.
Just like heaven. Också en chickflick romantisk/drama, jätte bra har fått 6.8 på IMDB. Handlar om en ung läkare som är med i en bilolycka och hamnar i koma. En man flyttar in i hennes lägenhet där hon "spökar" hon har ingen aning om att hon har varit med i en olycka och tror han är en inbrottstjuv. Hon har inte heller nå minne om vem hon är och att hon ligger ikoma. Nu måste han hjälpa henne ta reda på saningen.


Godis + film förtjänar jag idag ;P Efter n...

img_6022 (MMS)

Godis + film förtjänar jag idag ;P Efter nästan en hel dag dansandes så tycker jag att man förtjänar att fläsks i sig lite! Eller hur?! ;P Så jag tog en tripp till hemmakväll efter Clubdance JAM och handla på mig lite gott :D Nu blir det film mys med älsklingen<3 idag satt vi ihop alla dancer å la upp ett "program" för uppvisningen på pocoloco! Kommer bli så kul!! Å LÄÄÄSKIGT ;D hihi.. Får inte missa det! Lördag den 29 oktober på pocoloco bar :D igår blev det en toppen kväll, vi firade min kollega Maria som fyllde 25. Blev massa dricka, dans och massa gott å äta (duktiga Maria) blev ingen utgång skönt det :D puss på er <3



Finaste Mamma fyller år idag!

img_0792 (MMS)

Gratis på födelsedagen Mamma! hoppas du får en toppen dag! nästa lördag så kommer vi och firar dig med ett dunder och brak =D Älskar dig nå fruktansvärt mycket bästa du! GRATTIS! <3



Bästa myset med finaste familjen igår!

img_9568 (MMS)

Bästa myset med finaste familjen igår! Härligt!! Blev ganska sent runt 3 åke dom hem till pappa för att sova. Vi kollade på föräldrarfällan! Super mysig och bra film, att Rekomendera! Sen fixade vi naglarna :D Anthony och Crille höll på i datarummet med datorerna, data nördarna ;) Dom är så fina mina syskonbarn! Dom ser upp till Crille så mycket, å tycker om han så mkt! skiner upp så fort han kliver in genom dörren, finaste <3 å Crille tycker om dom så mycket! Han är så bra med barnen! Älskar å se dom mysa! Man blir bra sugen på att skaffa egna barn ;P vet iaf att Crille skulle va helt rätt att skaffa med! Bästa pappan kommer han bli! <3 Min egna far är bra rolig han! Efter föräldrarfällan skulle han se dödligt vapen (helt okej film, kult) 10min in på filmen somnar han! Hahaha.. Inte ovanligt! Å så frågar man han. -pappa sover du? -ne då!! *snark* hahaha!! nu ska jag iallafall se film, "The lake house" as bra! Lägger upp trailern sen! Crille är å spelar paintball med jobbet sen ska dom bubbla och äta så han ser jag inte förens ikväll/natt :( Ikväll bär det av till Maria som fyller 25år och sen vidare till min bästa Pernilla!! Skoooj! Puss <3



Systerysters naglar, snygga va!

img_8399 (MMS)

Systerysters naglar, snygga va! :D nagelförlängning med naturliga tippar! Blev riktigt snygga, nöööjd! :D <3



Daniellas naglar :D Min snygga tjej <3 Sup...

img_2483 (MMS)

Daniellas naglar :D Min snygga tjej <3 Super nöjd tjej :D



Naglar på min fina Daniella <3 Min syster,...

img_5272 (MMS)

Naglar på min fina Daniella <3 Min syster, pappa och barnen är på besök. Mys! slagit på en film, "föräldrarfällan" tagit fram fikat, fixa "nagelbordet" och dragit fram ALL glitter jag har :D haha nu ska hon bli fin! Sen står systeryster på tur! Härliga fredag! <3



Gjorde en refil på Annas naglar, alla nagl...

img_4741 (MMS)

Gjorde en refil på Annas naglar, alla naglar satt kvar förutom 1 :D nöjd? Oo ja! Hihi :D sen gjorde jag en svart skuggning runt ögonen på henne, blev läckert, mystic ;P Gjort mitt, the rest is up to u ;P  lycka till nu med pojkvännens kompisars flickvänner ;D hihi.. Idag har jag och Crille varit jätte duktiga vi har tvättat sen 9:00 inga smutsigs kläder kvar! så skönt nu ska det bara vikas in ;P hihi.. Nu ska jag ta å göra mig en smörgås träna på nya dansen, som föresten kommit ut på fb!! Får se om jag kanske lägger ut den här ? Men hänger knappt med i den! Men nu kan man repetera den iaf :D ikväll blir den nog lugna bullar en film å nå gott å äta kanske? Vad ska ni göra fredags kväll? Puss <3



Nagel time, fixa naglarna på anna och smin...

img_2295 (MMS)

Nagel time, fixa naglarna på anna och sminka henne! :D



Barn-talanger!

Grymma eller vad? Tänk om får ett sånt här underbarn? ;P
Enjoy <3


Naw mitt underbara hjärta! Kommer hem från...

img_8600 (MMS)

Naw mitt underbara hjärta! Kommer hem från dansen runt 22 går in i vardagsrummet, tänder lampa å vad ser jag då? Jo en ros som står på bordet! Finaste har KÖPT en ros åt mig!! Älskade kar! Kan man ha en gulligare pojkvän?! Ringer till han och frågar varför får jag en ros? -tyckte du förtjänar det för att du är så fin! <3 Naaaw!! Nu längar jag ju ännu mer efter honom!! Kan klockan bara slå 23:00 nu TACK!! När han kommer hem ska jag släng mig i hans famn å inte släppa han på hela kvällen!! :D hihi.. Dansen var awesome idag! Lärde oss en ny koreografi utav Andreas till prodigy-voodoo people  grym var den helt insane!! Riktigt svår, gäller å träna träna så att den sitter annars kommer man nog se ut som ett nöt skal ;P å tydligen ska vi ha ett lyft i slute :S ehh?!? Hjälp?!? Haha!  Vi ska köra den på pocoloco bar den 29 oktober! Ni lär ju inte missa det kommer bli galet bra!! I promise!! :D om Jag inte tabbar mig å förstör för alla andra, då blir jag nog slaktad ;P hihi! nu ska jag förbereda fika för mig å älsklingen så allt är klart tills han kommer hem! Puss på er <3



Har ni sett nå sötare?? =D



Min systersdotter visa mig det här klippet! Kan man va sötare!!! Klicka er vidare på dom andra videorna, sjukt bra e dom!!<3


Dålig uppdatering igår!


Blev en mycket dålig uppdatering igår inte okej från min sida =D
Åkte hem till min kära systeryster igår och min mobil hade inga batterier så jag kunde inte mobilblogga eller ta några bilder! Sov där så nu sitter jag vid deras dator i väntan på att barnen ska komma hem från skolan! Snokade mig igenom deras dator och hittade den här fina bilden på mina älsklingar så jag tänkte slänga upp den med ett liten uppdatering!
Vi hade det sjukt trevligt igår! Blev massa gottandes igår :S så i dag blir det sten hård träning! Vi hjälpte mamma (min kära mor var också på besök här) att plugga lite, vi hjälpte henne med en fallbeskrivng in för en intervju. Jisses så vi skrattade, för att vi flamsade så mycket så satt vi långt in på natten med det där. Runt 3-4 röde vi oss vidare till sängen men vi slutade inte prata och flams då inte, haha runt 5 bestämde vi oss för att försöka sova =D e jag trött idag? om jag är? haha.. Men så skoj vi hade och så mycket vi pratade om, mest bäst! Löve it! <3
Det ända tråkigaär att jag inte fick krypa ner till min älskling i natt, å inte har jag kunnat pratat med han så mkt heller eftersom jag inte haft nå batterier på mobilen, mest sämst!! =( saknar han nå fruktansvärt mycket och inte får jag träffa han förens 23:00 idag =( inte ok, vi har nog inte varit ifrån varandra sen city festivalen =D menmen, massa gos ikväll ist =D
Idag blir det dans, pocoloco 18:15, rnb 19:15 och sen frå vi se om jag går på danchall 20:15 eller hiphop, de ska gå igenom dansen vi ska köra på uppvisningen på hiphopen och jag kan ju inte den än så det skulle bara bra om jag gick igenom den igen.. =s
Vi har dansuppvinsning på pocoloco bar(gamla silk) den 29 oktober tema "blood on the dance floor" kommer bli så grymt nå får inte missa det!! Sen har vi gig den 2 o 3 november också, den 2: på pocoloco och den 3 i norberg =D det börjar rulla in nu skoooj men så sjukt nervöst!! hihi
Nu ska jag försöka få i mig lite å äta!
Ses ikväll, blir nog inge uppdatering inna jag kommer hem 22..
Puss på er mina sköna! <3


Tränings sugna?! Se hit!! Sugna på svängig...

img_2831 (MMS)

Tränings sugna?! Se hit!! Sugna på svängig fitness med grym musik och tung toning? Missa inte då Linda Hemrells Zumba toning 20:15 ikväll på dansverkstan! Puss på er <3



Godmorgon ni underbara!

img_5868 (MMS)

Godmorgon ni underbara! Idag blev det lång sovmorgon för mig! Vaknade ganska tidig först, för att jag höll på å svettas ihjäl utav febern! Men sen somnade jag om å vaknade 13:30 :D haha... Skönt! Hade ingen feber heller! :D men det kommer väl sen om några timma, slår aldrig fel! Har legat å tittat på operah, jisses vilket bra program det är! Så intressant och rörande! Såg inte hela programmet men hann se lite. Det jag hann se handlade om i korthet en man som var super rasistisk, hans barn fick barn med en mörkhyad och fick ett lite söt mulatt  pojke! Pappan var helt imot det och ville inte ha nått å göra med sitt barn barn! Men träffade han ändå då och då. Den lilla pojken som inte förstod rasism eller ondska och hat utan bara besitter villkorlös kärlek älskade sin morfar över allt annat, sakta men säker utan att han själv märkte det växte en otrolig stor kärlek för sitt barnbarn!  I slut ändan adopterade han själv 2 afrikanska pojkar,  "det slut ända cirkel" som han uttryckte sig! Det var hans riktiga uppgift i livet vad Gud hade planerat för honom.. "hate cannot drive out hate, only love can do that" Citat utav Martin Luther King Jr. Dom Pratade även lite om Martin Luther King Jr, hans tal, hans citat och vad han åstadkommit! Han är en utav mina förebilder, stark, modig och kärleksfull människa! Så vis! Tycker det är jätte intressant å läsa om honom och se reportage om han! Nu ska jag iaf laga lite mat "spagetti och köttfärssås" och  kanske se en film? ;D puz på er <3



Vaknade med feber och halsont imorse! Känd...

img_6965 (MMS)

Vaknade med feber och halsont imorse! Kände mig jätte krasslig, kände att det var nått på gång redan i fredas men hoppades att jag skulle slippa bli sjuk! Men efter dansen igår så kände jag mig verkligen super dålig :( så det var bara att sjukskriva sig! Och efter som att jag är sjuk och det är så synd om mig ;P så tänkte jag att jag förtjänar  å äta chips och dip idag, eller hur? ;D hihi.. Nu ska jag se en till film "no strings attached" med Natalie Portman och Ashton Kutcher, fått 6,2 på IMDB. Har blivit massa filmer idag :) sett "life is beautiful" och "return to paradise" jätte bra filmer skriver och lägger upp trailer om dom sen. Har också massa skräckisar å se men får se om jag vågar se dom nu när jag är själv hemma! :S eller så väntar jag på att Crille ska komma hem från jobbet.!  Puz på er<3



The freedom writers

Här har vi en till GRYMT bra film!! Har ni sett filmen farliga sinnen (Dangerous Minds) med Michel Piffer? Tycker ni den är bra? Den här är tusen gånger bättre!! SÅ rörande, så hämskt att vissa barn/tonåringar lever så här, det e helt sjukt! usch.. vad jag grät! ÅÅ segrition, rasism, fördomar jag bara spyr på det! Det är ett måste å se den!

"Det är 1992 och Rodney King-misshandeln har lett till enorma upplopp på Los Angeles gator. Rasmotsättningarna och gängvåldet slår alla rekord och resulterar i bland annat 120 mord. Baserad på en sann historia berättar ”Freedom Writers” om en lärares enträgna kamp för och om sina high school-elever i efterdyningarna av upploppen. Dessa elever kommer från diverse hårt utsatta områden i Long Beach, Kalifornien och i deras vardag ingår ingredienser som gängvåld, kriminalitet, drive-by's, familjemisshandel, droger etc. Som ett led i en integrationspolitik har de hamnat i en tidigare välrenommerad skola, vilket inte gillas av merparten av skolans personal. Det enda de ser är ett fruktansvärt förfall där boven utgörs av dessa elever och resultatet blir ett ömsesidigt ointresse för varandra och för själva undervisningen. In träder Erin Gruwell, en vit kvinna från medelklassen och nyutexaminerad lärare med skyhöga visioner. En kombination av tidigare juridiska ambitioner och erfarenheterna av upploppen har fått Erin att inse att det är i skolan man måste fånga upp barnen, innan de hamnar framför domstolen..." recension utav Lina Jokelainen MovieZine


På tal om titeln freedom writers så kom jag å tänka på the freedom riders.. Såg ett inslag på Oprah här om dagen om The freedom riders, en hyllning till alla dom som deltog. Vet ni fresten vad det är? kanske ska förklara lite.
The freedom riders var en grupp vita och svarta aktivister i den amrikanska södern som startade en rörelse The Freedom riders för att bekäma segrerning på offetliga platser så som i kollektiv trafik, restauranger och allmäna toaletter, vänt rum m.m för ca 50 årsen. De skulle protestera mot segrerings lagarna genom att åka buss genom söder och stanna på olika bussstationer där segrition fanns. Den första freedom rider åkte iväg den 4 may 1961 Det var 13 st som deltog i den bussresan, 7 svarta och 6 vita. De startade i Washington, D.C., och deras plan var att åka igenom virginia, carolina, Georgia, Alabama och Mississippi och stanade i New Orleans, Louisiana. (de mest segrerade och rasistiska städerna i USA då). I Alabama möttes dom utav våldsama attackerare leda utav polisen chefen Tom Cook en ku klux klan anhängare. De attackerade bussarna, krossade rutorna och slängde in "eld bomber" och blockerade dörrana med avsikten att ha ihjäl passagerarna! Gastankarna exploderade och gjorde de möjligt för dom som levde att fly från bussarna. Men när de kom ut ur bussarna blev dom istället brutalt misshandlade. Med många skadade nekades de vård på de lokala sjukhusen. Detta var 14 maj. Den 17 maj åter upptog en ung kvinnlig aktivist Diana Nash kampen The freedom riders, flera styckna inspererades och det kom bussar från alla håll för att åka igenom söder. Deta mottogs även då utav våldsamma grupper och det blev ett stort upplopp, dette ledde till att många utav The freedom riders fänglaste, greps för brott mot lokala segregationen förordninga och satt i fängelsen över hela sommar. Efter första arresteringen var det mer än 60 freedom riders bussar som passerade södern alla arresterades för att "undvika" våld över 300 fängslades. Någon gång i November trädde ny politik fram och all rassegrering var borta, skylltarna, Only wite people togs ner, resturanger började servera alla raser osv.
På oprah var det flera freedom riders överlevare som kom och prata och berättade sina historier, de var otroligt starka berättelser. De hyllade även hjältar så som Diana Nash och en liten flicka som hade sett när de tänt på bussarna och bestämt sig för att agera genom att komma med vatten och försöka rädda så många som möjligt! Hon var 12 år när det här hände! 12ÅR!!!! En man som hade varit med KKK och var en av dom som misshandlade var också där och pratade.. super intressant å höra vad han hade och säga..! Vet inte riktig om min fakta stämmer helt men fins en bok att läsa och även en dokumentär att se. Vet dock inte vad dom heter men ska försöka ta reda på det och länka sen, absolut värt och veta och läsa om sån histora. Tänk er det var bara 50år sen !! Ska även försöka leta upp det operah avsnittet och lägga upp här på bloggen.
Nu ska jag se en film som heter life is beautiful, ska va super bra tror den fått 8,5 på IMDB..
PUZ <3


Dagboken- Jag sökte dig och fann mitt hjärta

Så jag har gråtit!! Till och med Crille skvätte en liten tår! ;) The notebook är nog den vackraste filmen jag någonsing sett och den sorgligaste! Jisses så bra den var! Ni måste se den!! Absolut den mest sevärda filmen jag sett på länge vill jag lova, kan satsa pengar på att ni inte kommer kunna hålla er från gråt!

 

Orginal titel The notebook

filmen är baserad på en roman av Nicholas Sparks, regisserad av Nick Cassavetes.Filmen utspelas i dåtidens södra USA på 40-talet där Rachel McAdams från Wedding Crashers och Ryan Gosling från Murdered by numbers spelar huvudrollerna, men också i nutid då samma roller spelas av Gena Rowlands och James Garner.

Den handlar i korthet om en kvinna med alzheimer som bor på ett äldreboende där en "främmande" äldre man besöker henne varje dag och läser högt ur en bok, som handlar om ett ungt par, som kommer från olika samhällsklasser. "Allie Hamilton och Noah Calhoun träffas en sommar och inleder en romans. När sommaren är slut tvingas de skiljas åt då Allie börjar på college i New York och Noah stannar kvar i Seabrook. Efter några år korsas deras vägar igen, och trots att flera år har gått och Allie är förlovad med en annan man, så kan de inte släppa taget om varandra." Det handlar också om det älder paret, men vill inte berätta för mkt, ni får se själva, ni kommer förstå och älska den!! Fått 7,9 på IMDB.


En annan film som är helt underbar också en såndär film om sannkärlek är "A walk to remember" också helt underbar bölar nästan hela filmen. 7.1 på IMDB.


En av dom bästa grejerna i mitt liv är att...

img_8618 (MMS)

En av dom bästa grejerna i mitt liv är att jag har förmånen å lyssna på Crik när han sjunger varje dag! Jag njuter! Älskar å bara mysa ner mig i soffan å ligga å lyssna! <3 ska vila en snabbis för att sen dra till dansen igen Clubdance JAM. Redan kört pcoloco träning och Zumba idag, svettigt? Ooo JA!! Fick reda idag att vi har vårt första gig den 4/11 i Fagersta tror jag det va, HJÄLP!! Hur ska jag fixa det?! Blev jätte nervös å lite stressad när hon berättade! :S men tror det kan bli kul iaf :D vi ska köra alla danser vi lärt oss, alltså, cha cha, disco, street (Markus koreografi) och en hiphop rutin vi lärde oss idag :S mkt va? ;) hihi.. Har känt mig lite hängig idag, snuvig, ont o halsen och ont i huvudet! Börjar definitivt bli sjuk :( Wish not! När jag kommer hem ska jag se "The notbook" ska tydligen va jätte bra och fin! Djup! Nån som har sett den? Puss<3



Nu bli det film mys med min älskling innan...

img_1289 (MMS)

Nu bli det film mys med min älskling innan sängen kallar på mig! Crille bror å hans tjej rekommenderade facture hoppas det är bra. Verkar bra på trailern, lägger upp den sen! Vi har haft en toppen kväll ikväll! God mat, trevligt sällskap !  Bebisen vilket litet charmtroll <3 blir ju kär! Nästan så att jag vill ha en egen liten än ;P  Hihi.. Nu har filmen börjat! Puss på er <3



Pump Up The Battle

Video från battlen igår. Man ser dock inte så bra, satt långt bak och filmade med iphone. Men hoppas det går bra ändå! ;D
Återigen Grattis till dig Marcus som vann !!


Tacos+Mys=Sant<3

img_8416 (MMS)

Blev inge film och ligga å kurera mig blev Tacos mys med Crilles familj ist  Hans bror, hans tjej, deras lilla söta bebis och Crilles mor Ingela. Men hellt toppen det med! Proppat i mig 3 tacos rullar, haha! Jag blir helt manisk när jag tycker någonting är gott, ar mätt redan efter första ;D haha.. Riktigt trevligt har jag haft denna lördag kväll.. Vi kom in på ett samtal medan grabbarna leker med musiken. Sömnparalys, drömtyding och massa annat spännande. Tycker sånt är så himla intressant. Finns så mycket konstigt som man inte har svaren till som man vill lista ut, varför, hur och vad betyder det? Våra drömmar reflekterar det vår barndom, våra räddslor och dolda upplevelser som vi förträngt, som ligger så långt bak i vårt undermedvetna och kommer fram när vi ligger och sover? Dessa obehagliga känslor vi har, ni vet när nackhåret reser sig, är det för att någon är där och det utstrålar obehag och ondska? Eller är det för att man bara känner av att nått är där som egentligen inte finns i vår tid ond som god? Varför är man rädd för vissa platser, tycker dom är obehagliga och läskiga? Hmm?! Är det nån som har svaren får den gärna berätta det för mig ;p hihi.. Ne men väldigt intressant och prata om iaf se vad andra tycker och andras teorier.. Nu ska vi fortsätta vårt samtal.. Hoppas ni har en trevlig lördags kväll.  Puz på er!



Skräck/Thriller

Hade sjukt kul igår på Salsan! Å jisses vad vi dansade, Empa och jag ver helt genom blöta när vi åkte hem.. hehehe.. Riktigt tränings pass blev det ;D Blev så svettig att garderobs biljetten som jag hade i bakfickan ha blivit förstörd, allt som stod på den hade försvunnit! hahah, mysigt va?! Blev nyktert igår ingen alkohol alls ;) jo 2 öl ;D men förstå hur mkt kalorier vi måste förbränt, dansade konstant i 2 timmar.. Lilla tränings värken man har i bena idag!!! jag och Jenny har spenderat hela morgon fikat med att skrämma upp varandra genom att prata om bra skräckisar, läskig scener och läskiga saker som händer när man jobbar natt.. Hahah.. Jag är en ritig skräckis nörd, bästa jag vet! Även fast jag varje gång blir så rädd och nästan alltid får mardrömmar, haha.. Men det är något som lockar med skräckfilmer, pirret i magen man får när man blir rädd! Hmm.. Konstigt va?! Tänkte iaf rekommendera några bra skräckisar för er skräck junkies ;D Några är ganska gamla som dom har ni säkert sett...
Efter jobbet blir det enbart att ligga hemma och kurera sig, börjar bli jätte förkyld och vill verkligen inte att det ska bli värre. Måste va pigg och frisk till dansen imorgon och på tisdag! Och har ABSOLUT inte råd och sjuk skriva mig! Tror jag ska ta tag i å se X-men firstclass idag eftersom det inte blev av igår! å sen kanske några skräck favoriter? MYS!  

(Blev lite byte utav text stil, tänkte testa lite nytt.. Men kasnke blir jobbigt å läsa så här, rörigt eller vad tycker ni?)

 



Rec 2 är också jätte bra




Sen har vi självklart dom här klassikerna som jag bara älskar hur B dom än är ;D Freddy Krueger =D
Finns en ny film med den, inte alls lika bra men helt okej!A nightmare on Elm street

vet många fler som är bra tipsar om dom vid ett annat tillfälle =D 
Puss på er <3


Tacos+Mys=Sant<3

img_5891 (MMS)

Grymt var det! Hur kan Man röra sig så brutalt bra!! Avis?! Ehh.. JA!! Ett stort GRATTIS till MARCUS som van battlen!!! Grymt bra var du!! :D Nu blir det en kall öl och salsa! :) puz



Pump Up the Battle! Då blir det streetbatt...

img_6310 (MMS)

Pump Up the Battle! Då blir det streetbattle ikväll, jippie!!! :D Kommer bli så grymt! Fick med mig Empa och Crille, äpplet å Ellinor ska också :) . Jag håller tummarna för dansverkstans dansare, Marcus och om det var nån till ;D hihi... Sen tror jag det bär av på salsa! En sak till, jag är ju bra rolig när jag är stressat!  Kassörskan i biljett kassan frågar mig -hur gammal är du? Å jag svarar -18! Hahahaha..! Önske drömmar eller!  Hahaha nu ska jag äta upp min pasta carbonara för att sen springa till konserthuset!  Puz <3



Lugna linjen!

Hoppa aldrig på 7:an säger jag bara! Haha.. Tog mig typ 20 minuter att komma ner till stan från jobbet!! Lugna linjen, absolut.! Tur att man hade hörlurarna med sig så man kunde sitta å lyssna på musik :D Sitter å repeterar dansen i huvudet, haha, men självklar så har vimsiga jag glömt bort några steg :S får ta å fråga nån på söndag :) får se vad som händer ikväll.. 3 alternativ, film mys hemma (x-men firstclass) nån som har sett den? Salsa på Harrys eller går på dans tävling/ streetbattle på konserthuset.. Skulle va as grymt å se!! Så det lutar nog åt det hållet! Men som sagt så vi får se vad som blir,vad jag orkar! Nu ska jag hem å sova 1timme, nå fruktansvärt trött idag.. Sen tar jag upp luren och börjar smsa för att se vart kvällen bär av.. Oavsätt vad som händer så blir det lugnt ikväll. Jobbar 7-14 imorgon för Gunilla och hon skulle mörda mig om jag försov mig eller inte dök upp! ;D
Puz



Let me clear my throat, ah huh ah huh ah..

Vart en helt mysig och underbar dejt med min älskling idag efter jobbet! Hade köpt baguetter, kyckling, potatis sallad och en god fetaost sallad alá chilena ;) tänt ljus och sprutat på mig lite lukta gott ;P hihi.. Vi fick iallafall en två timmar med massa mys å gull innan han skulle springa iväg å fixa med musiken och jag till dansen..! Det bästa jag vet är att ligga å kramas med Crik, han har en så varm och härlig famn å hans lukt, mm helt underbart!! Hihi nu e jag larvig igen! Aja..! Gick iallafall super bra på pocoloco träningen!! Så nöjd!! Hängde inte med helt men hängde med på det mesta, så en stor eloge till mig! Dansen kommer bli så grym när den är helt klar och när den verkligen sitter! Å par delen! I love it! RnB'n var också helt awesome! Dancehall så där ;) har Sjukt mycket koreografier i huvudet så när jag väl ska köra Dancehall e jag helt snurrig i huvudet! + att vi lär ju oss nya danser VARJE gång!! Hjälp! Men men det är bra ändå att hon kör så hårt med oss då lär man sig att snappa upp allt så mkt snabbare :D nu blir det en dusch och sen bädden! jobb imorgon 8-13:30 sen film mys med bästa Empa! Blir lugnt hela helgen, jobb och dans står på schemat ! God natt på er å sov så gott puz <3



Noll sömn inatt! :S

Tränade lite på dansen när jag kom hem efter jobbet, åt en smörgås (igår var det dåligt på mat fronten! Förstår inte att jag glömmer bort å äta ibland! Åt 1 äggmacka till frukost och 1 smörgås med ost på kvällen, det är allt! :S)sen gick jag iaf å la mig runt 22, låg och vred å vände på mig, mös lite med crille, gick på toa, kika på mobilen gjorde allt annat förutom sova!!! Kunde inte komma till RO!!! Var jätte trött men kunde inte sova!! Sist jag kollade på kl var den 03:00, efter det nångång måste jag ha somnat! PANIK!! Skulle upp kl 06:00 för att jobba, så må ni tro hur trött jag va imorse, nästan så att man ringde å sjukskrev sig ;P Sen är jag ju bara för rolig! Eller vad man ska säga! Jag ska iallafall INTE kolla på efterlyst nå mer!! Är alldeles för känslig för det!! Kunde inte släppa det jag hade sett på tv, skvätte till o med en liten tår när jag gick å la mig :) hihi.. Förstår mig inte på människor!! HUR kan man ringa på en gammal mans dörr för att sen råna han och misshandla HAN! Sparka han i magen så revben bryts och sparka han i huvudet!!! Har man ingen medkänsla!! Och inte nog med det sen var det två vuxna män som misshandlade och rånade en lite pojke på 11ÅR för 2 GULDTIOR!!!! Kom igen, vad är det för fel på folk!!!! Dom hade ju inte ens behöv misshandlat han för att få pengar! han hade blivit rädd nog om dom bara bett om
pengarna!!!! IDIOTER!! Förstår ibland inte hur människor funkar! Måste va nå allvarligt fel på vissa personer, nå psykisk fel för att misshandla andra så brutalt! Speciellt barn eller äldre människor!! Man är fan inte mänsklig då!! Sen läste jag att en bb-deltagare hoppat från älvsborgsbron i Göteborg i söndags, överlevde men ligger i koma och läget är kritisk. Enligt en tråd på Flashback så var det Sanna som var med i år (hon som förlovade sig med Rodney) Usch stakars tjej! Tydligen så har inte hon mått så bra redan innan bb och haft det struligt hela sin uppväxt bott på olika foster hem haft drogproblem och mått psykiskt dåligt ganska länge! Blev väl inte bättre utav att hon var med i bb kan jag tänka mig! :S Men förstå hur dåligt hon måste ha mått inombords att hon inte såg nån annan utväg än att ta livet av sig :'( usch!! Hoppas hon klarar sig och inte blir förlamad eller får några skallskador efter det fallet!! Var iaf en ledsam kvälll igår, blir så ner å ledsen när jag hör sånt :( kanske därför jag inte kunde komma till ro! :S Nu ska jag iallafall laga middag (kyckling baguetter med en god sallad) och göra det mysigt tills Crille kommer hem! Överaska han lite, tända ljus :D tänkte köpa en ros också men struntade i det kändes lite larvigt, hehe, eller hur?! ;) sen blir det dans kl 18! Puz på er! <3



Abson Kabyla 'Koutchou Koule' -Sara Galan



Den här Koreografin ska jag kunna tills imorgon! HJÄLP!! :S hihi.. massa ska på rumpan ikväll då!! =D


Santeria with Crille



Ryser varenda gång jag hör Crille sjunga på den här låter, så sjukt duktig han e! Å tänka sig att han e min ;P <3



Working 9 to 5, What a way to make a livin'

Då är man åter tillbaka på jobbet dock inge 9-5 jobb utan 16-20:30 så jag ska jag ska inte klaga ;P hihi.. Igår blev det många ny danssteg på reaggeaton, var helt snurrig där på slutet! Men oj så kul det var! Var upp tidigt idag å repeterade dansstegen så dom sitter lite bättre iallafall.! :D Idag känner jag verkligen av det i benen! Och BAKLÅREN!! Skönt! Älskar att känna av att man har kämpat!! Och Zumba toningen med Linda H levererade som vanligt! Tungt, skoj med massa svett, inga konstigheter ;P längtar redan till nästa tisdag! Imorgon bli träning för pocoloco med Marcus, rnb med Marcus och Dancehall med Sara! :D love it! Men måste hem å träna på Dancehall koreografin så den sitter tills imorn annars får jag nog skäll :S har inte hunnit träna ett dugg på den och den var inte lätt vill jag lova! Tempot i den är helt galet!!!!! Så det blir nog sent i natt! Men som tur är så jobbar jag bara 8-12 imorgon för gulliga Emilia tog mitt kvälls pass så jag kan gå på dansen<3



Haha sötaste t-shirten ;D vet inte om ni s...

img_4086 (MMS)

Haha sötaste t-shirten ;D vet inte om ni ser vad som står, men det står iallafall "i love this crazy place dansverkstan" haha.. Löve it!! Var tvungen å byta blev helt genom blöt utav reaggeaton så fick en t-shirt, så snällt!! <3 nu taggar jag för ett intensivt Zumba pass med vikter! Så jag Har längtat!! <3



Fika efter maten är ett måste! Kommer att ...

img_0942 (MMS)

Fika efter maten är ett måste! Kommer att sprängas efter den där chokladen men jisses så god den ser ut! ;D Älskar att umgås med mitt hjärta, även fast vi små gnabbas lite mkt ibland ;P vi älskar nog å retas med varandra! Men som tur är blir vi aldrig sura på varandra å ingen utav oss är långsinta ;D ne nu måste jag dricka upp den här jäkeln innan den blir kall :) puz på er <3



Då är man långhårig igen, nu fattas det ba...

img_3654 (MMS)

Då är man långhårig igen, nu fattas det bara att färga håret :D så nöjd! Var år å dar sen jag hade långt hår :D nu blir det dejt men min älskling å sen dans :) puz



Frissan 14:00

Nu ska jag äntligen ta tag i å fixa mitt löshår! Köpte det för kanske 6 månader sen men har inte tagit mig kraft å ta tag i det än! :( Måste färga mitt egna hår, löshåret är mörkbrunt, klippa in det, klippa mitt egna och sy in clips. Evighets projekt, men nu ska det bli gjort :D Brukade sy in löshåret förut men Kattis på hairfashion som brukade göra det på mig har flyttat från stan :( så nu får det bli clips, andra metoder sliter så mkt på håret tycker jag, som lim, tejp, kretinvax m.m. Löshåret är ganska långt (65cm) så får se om jag klipper av det eller låter det vs ganska långt?! Spännande Spännande ;D



Lördags update, Party @ Kenny och Petra!

Har lite brottom måste göra mig iordning, sen blir det att göra en refil på naglar, date med bäste Crik <3 dans och förhoppningsvis fika med Alexandra.. A Lot to do! slänger upp lite bilder från i lördags! blev inga bra bilder så men kan va kul å se på ändå ;P Ska försöka förklara lite om bilderna så ni förstår, hamnade lite huller om buller ;P STREEESS + JAG = SANT!!
Alex hamnade på golvet i taxien på väg ner på satAn,nån som var lite för dragen ;P
Kenny i taxin på väg ner till stan, tror han föröker förstå vad Alex försöker säga ;P haha..
Shabo och Carro <3
Bästa Empa på G även fast hon ska upp och jobba kl 07:30 dagen efter! ;D haha..
Kanske anledningen till varför Alex låg på golvet i taxin?! Här tvingar vi folk och dricka på festerna ;P haha
Sötnötar<3
Jag en lördags natt på Kennys toa =D
Underhållningen! Grymt duktiga, ryser när dom sjunger ihop!! Har ett par video från kvällen, ska försöka lägga upp dom sen när jag har tid =)
<3<3<3<3<3<3<3<3
fina Josefin med sina poser ;)
Våld förekommer också på våra fester ibland ;P hihi, där e den där posen igen ;) gillart! <3
Crille försökte leka frisör och skulle fixa Josefins hår. Han tog ut hästsvansen och satt upp håert i en exat lika dan hästsvans som innan! hahah! Grym frisör!! ;D haah

Det var det, lite suddiga men aja, bättre än ingenting! Grymt kul hade vi tack till alla som var med, ni alla gjorde festen. Tack Kenny och Pertra för att vi fick komma hade så skoj, hoppas det blir fler gånger! Och tack bästa bobby som ordnade så att alla vi fick komma in å slippa stå i KÖ, Och med alla menar jag alla vi 14! Bäst e du!! Nu ska jag dra på lite spakel och göra iordning mitt arbetsbord för att göra naglar!
See U later alligator! <3


Åter kommande drömmar vad betyder det? Drö...

img_6916 (MMS)

Åter kommande drömmar vad betyder det? Drömde inatt och gjort det flera andra nätter om vår gamla hus som vi bodde i när jag var liten.. Drömmer alltid att jag å Crille flyttar in i det huset, men det är aldrig fridfullt! Drömmen är alltid mörk och utspelar sig på natten, å det är alltid fullt utav insekter där! Sniglar, daggmaskar och likmaskar! Min största fobi!! Om inte drömmen handlar om insekter så är det alltid om konstiga gubbar som ger obehagliga vibbar med som aldrig gör något speciellt, dom är bara där å är läskiga!? Drömmarna brukar också utspela sig ibland i skogen utan för huset eller skolan som jag gick i!! Undrar vad det har för betydelse! Är det någon som kan tyda drömmar?! :) Har inget obehagligt minne från när vi bodde där och inget konstiga upplevelser där ifrån. Vi bodde där från när jag var å1år till typ jag var 9år.. Brukar också drömma mycket om att jag tappar mina tänder eller har lös tänder och tappar bort dom! Hmm..?! Nu blir det ett kort jobb pass 16:30-21 sen hem å kramas en stud med älsklingen! :) hann bara träffa han 15 min idag när han körde mig till jobbet :( Imorgon ska vi på dejt innan jag ska iväg på dansen :)  <33 puz på er!



Friends with benefits

Joel tipsade mig om den här filmen! Så sjukt bra den var älskade den, nog bästa drama/komedin jag sätt på länge!! ÅÅÅ Justin är ju med i den och han är ju alltid trevlig å titta på, eller hur? ;P haha!! Ne men han spelade jätte bra i den här filmen, tummen upp för han! Sen har vi ju Mila Kunis hon har ocksåen av huvudrollerna i den här filmen, hon är ju GRYM en av mina favorit kvinliga skådis! Hon har även varit med i Forgetting Sarah Marshall, Black swan, that 70's show (en serie som går på 4:an tor jag) och Sen är ju hon rösten till Meg griffin i family guy, visste ni det? ;D Har även varit med i andra filmer så som The book of eli men har inte sätt den, än! =D
Friends with benefits har fått, 6.7 på imdb men tycker den förtjänar mera!!! =9 ABSOLUT SE VÄRD!!
Nu ska jag kika på Blade 2, en av mina favorit action flimer, den delar plats med robocop och universal soldier =D haha.. Bra filmer va, man ser van damme naken i den filmen tjejer haha ;P jag vet konstig film smak ibland! nog för att jag är upp växt med dom där filmerna, min kära fars fel! hans favorit action filmer också, tittade alltid på dom när jag var liten å nej kostig nog blev jag inte rädd utan ville bara se om dom hela tiden, haha! Aja enjoy


Dans pass nr 3 sen är jag klar för dagen å...

img_7084 (MMS)

Dans pass nr 3 sen är jag klar för dagen å få gå hem å va bakis ;p Blir soffhäng med blade 1,2 å 3 :D min favo film, hihi ;D



The thinker i i matkoma! En flottig, äckli...

img_4688 (MMS)

The thinker i i matkoma! En flottig, äcklig pizza efter 2timmars dans inte Ok!! Sa e pasta bolognese men fick en pizza bolognese ist, hmm?!? Aja tur att man i inte var så hungrig å det räckte med typ 2 bitar.. Nu blir det vila i 20 min sen tillbaka till dansverkstan för lite clubdance :D Hade andra dansträningen för pocoloco idag, gick så där ;P hihi.. Jo men det gick så bra det kunde gå! Haha.. Gav mitt hundra och jag hängde med lite gran iaf.. Idag lärde vi oss 2 koreografier 1 cha cha och 1 disco koreografi :D så skoj!! En upplevelse vill jag lova :D haha.. Igår hade vi det grymt skoj! Blev all in vill jag lova!! ;D Min sötnos var ganska rund om fötterna, haha! Crik i ett nötskal, haha! Har ett par filmer och lite bilder lägger upp dom sen, nu måste jag vila ;)



Party @ Kenny och Petra :D live trubadur m...

img_3455 (MMS)

Party @ Kenny och Petra :D live trubadur massa vin, trevligt sällskap och stämningen på topp kan det bli bättre?? Love it!! Hoppas ni har trevligt så här en lördags kväll ;) ses i vimlet <3



Annas nya fräscha naglar :D nöjd å belåten...

img_9936 (MMS)

Annas nya fräscha naglar :D nöjd å belåten! Nu har jag bortom, lite spackel, å spray å klackarna så bär det av på PARTY!! :D



Nagel time, snygga naglar på agendan! Förr...

img_6473 (MMS)

Nagel time, snygga naglar på agendan! Förre bild och efter bild kommer sen ;P



Trötttjej.com!!! Jobb 7-14, naglar 14:30 o...

img_4425 (MMS)

Trötttjej.com!!! Jobb 7-14, naglar 14:30 och party resten utav kvällen  :D får se hur trött jag kommer att va imorgon på dansen :S