Tisdag med träningsvärk!

Pratade med Violeta idag angående nagelutbildningen :) blev ju inte av igår! Så jag börjar nog någongång i november! Så himla skoj! Ska bli skönt å göra något annat! Ska givetvis jobba samtidigt som jag pluggar efter som det är ju bara 1gång i veckan i 13 veckor men sen när jag är klar så ska jag ta tjänstledigt 50% och försöka få jobb eller hyra in sig någonstans och bygga upp en kundkrets för att sedan bara jobba med naglar, om det går bra för mig.! :) Blev en snabb lunch på stan med älsklingen innan det var dags för mig å jobba :) myyyss <3 så nu är man på jobbet 13:30-21:00.. Lite otaggad e man har ju fortfarande världens träningsvärk i armar och bröst efter söndagens clubdance, otränade jag ;D Kan knappt röra mig så man känner sig en smula handikappad ;) men det ska nog gå! :D
Färgade håret igår, skulle bli askbrunt, alltså inte så mycket mörkare än vad jag hade, men smarta jag tog ju fel färg så jag blev mörkbrun i håret ist, nästan svart :) men blev nöjd ändå, nu måste jag bara färga om löshåret oxå ..
Puz på er! Nu kallar jobbet <3




Anonym

Vilken fin bild på dig



URL:


Sanna

Tack <3



URL: http://sannafuentes.blogg.se/


Anonym

Du är verkligen skitsnygg i mörkt hår! :)



URL:


Maria

Skitfin färg! :) Tänkte bara höra vad du har för naturlig hårfärg? Vilken hårfärg har du använt? Jag har typ mörkbrunt/svart hår, men vill ha den färgen du har! :)



URL: http://mariacarnbro.blogspot.com


Sanna

Tack tack! hmm.. jag tror att jag har askbrunt där..

brukar färga håret med natural and easy's färger tycker dom är jätte bra och dom blir jätte fina. har prövat askbrunt, askblont, satin och svart blev lika nöjd alla gånger..



URL: http://sannafuentes.blogg.se/


Sanna

ps. har svart hår som naturlig hår färg.. brukar göra blonda slingor innan jag färgar håret med den hår färgen jag vill ha för att få ett bättre resultat. använder då mood slingblod



URL: http://sannafuentes.blogg.se/


Maria

Okej. Hann läsa detta först efter att jag köpt färg. Ska pröva denna... http://www.syoss.se/uploads/tx_templavoila/31_en_11.gif Så får jag se om det blir bra :)



URL: http://mariacarnbro.blogspot.com





Sanna Fuentes
 

MAIL


URL





Spara?