Chickflicks

Cinderella Man! Jätte bra film, baserad på en sann historia. Har fått 8.0 på IMDB! Absolut se värd! Handlar om en boxare som skadar sin hand och blir tvungen att sluta boxas, detta leder till fattidom som påverkar han och hans familj, sen gör han comback och blir världsmästare. Måste ses så fin!

The lake house! En av mina favorit filmer under changern romatisk/drama! Måste ses, men lite utav en chickflick så inget man kanske ser med pojkvänen eller killkompisarna ;D fått 6.8 på IMDB. Handlar om en tjej som flyttar in i ett hus vid sjön, sen får brev utav tidigare ägaren, hon skickar tillbaka ett brev och de börjar brevväxla, men hon är från framtiden och han från dåtiden och nu måste dom lösa mysteriet och försöka träffas innan det är försent.
Just like heaven. Också en chickflick romantisk/drama, jätte bra har fått 6.8 på IMDB. Handlar om en ung läkare som är med i en bilolycka och hamnar i koma. En man flyttar in i hennes lägenhet där hon "spökar" hon har ingen aning om att hon har varit med i en olycka och tror han är en inbrottstjuv. Hon har inte heller nå minne om vem hon är och att hon ligger ikoma. Nu måste han hjälpa henne ta reda på saningen.



Anonym

Riktigt bra filmer...!



URL:


Sanna

aa så bra!!! =)



URL: http://sannafuentes.blogg.se/





Sanna Fuentes
 

MAIL


URL





Spara?