Torsdag <3

Idag har det varit en mysig dag. Träffat massa fina vänner och bara njutit utav denna fina vinter dagen. (Jag är nog den ända som är glad att vinter kommer och ser fram i mot vintern kylan)
På förmiddag kom Kenny och Petra förbi med lite fika, super trevligt. Vi satt och babbla ett tag och sen åkte dom vidare. Efter det blev det mer städ och sen en stund vila, man orkar ju inte så mycket åtgången så att säga ;) Senare blev det lite käk med Empa på stan, blev en efterlängtat kyckling ciabatta. Efter det så möte vi upp Joel och Sara för att gå på bio, paranormal 4. Den var så där, slutet förstörde allt!! Rekommenderar inte att betala pengar för att se den iaf!!

Idag fick jag hem en dop present jag beställt!! Så fin den var, hoppas dom blir glada. Lägger upp bild på lördag efter dopet ;D

Nu ska jag och älsklingen ta och krypa ner i sängen. Imorn kl 9 kommer badrums gubben! Måste va pigg! Sen blir det dejt med Sanna och på kvällen dejt med Sandra och Grimaldi.

Läste förresten en blogg nyss om ett par som förlorade sin lilla bebis i vecka 30 :( hjärtat hade stannat och de kunde inte göra något. Usch stackars dom, fick så ont i hjärtat!!!!! Vi är i vecka 31 nu, skulle dö om det hände oss!! Usch!!!! Ber till allt som går att be till att inget ska hända oss!! Att vi ska få en frisk liten pojke i januari <3<3<3







Sanna Fuentes
 

MAIL


URL





Spara?