Måndags klubben var det!

Idag har det varit fullt upp hela dagen! Skönt!
Börja dagen med en fika med Sanna. Ett Mycket givande fika! vi hade mycket skoj att prata om. Blev en lång fika dejt nästan mer än 2 timmar :) blir nog mer utav det fram över kan jag tro!
Efter det möte jag upp bästa Grimaldi, blev lite "how i met your mother" och mera prat innan "Måndags klubben startade" kl 20:00 där gänget möttes för god mat, trevligt sällskap och "viktiga samhällsfrågor" på karlsson på taket. Mycket trevligt!

"Måndags klubben" är en träff som Joel och Grimaldi grundat där gängen träffas på en restaurang och äter god mat och diskuterar "samhällsfrågor" ;P
Joel är tydligen ordförande, Grimaldi vice ordförande och Gurra sekreterare! tycker dock inte det var så mycket samhällsfrågor som togs upp och sekreteraren antecknade inte så mycket, enligt mig så var måndags klubben bara en ursäkt för grabbarna att dricka en måndag. Men det var det inte enligt dom! Vilket fall som helst var det mycket trevligt och vi hade många rolig och intressanta samtals ämnen!
Från början var det tänkt att bara grabbarna från gänget skulle få delta men jag och Sandra fick ett fripass "en prövning" om vi var kvalificerade för att vara med i måndags klubben. Så vi får se om vi blev godkända och får delta på nästa måndags klubb ;)
Dagge var tydligen oxå på prövning och det talades om att nästa gång skulle han få delta som fotograf! Hahaha.. Man måste bara älska gänget!! <3 så sjukt roliga och knäppa, humorn är på topp och alla bjuder på sig själva!! Älskar er alla!! Tusen tack alla som deltog idag och hoppas vi ses på nästa möte :) (om jag kom med ;P) <3







Sanna Fuentes
 

MAIL


URL





Spara?