3månader och 16dagar

 
 
 
Vad dålig jag har varit på månads uppdateringar! Gömmer liksom helt bort det =(
Men har kommer ett iallafal. 
 
Lilleman är nu 3 månader och 16 dagar gammal och han..
 
Är nästan helt stabil om huvudet, har mycket bättre kontroll över huvudet när han sitter, står och ligger på mage. Tittar runt och håller upp huvudet.
 
 
 
Han sitter. Det har han nu försökt göra ett tag. Tar man tag i hans små händer så drar han sig upp i sitt läge. Han vill inte alls ligga ner och blir nästan arg när man lägger han i soffan eller på sängen men blir nöjd när man sätter han upp. Vi har nu bytt sitt sittdelen på barnvagnen för han var så kinkig när han var tvungen och ligga ner, nu är han super nöjd när han får vara med =)
 
Han står stabilt på bena, har verkligen börjat jobba med sina små ben, snart dags för lära gå stolen?
 
Han sträcker sig efter leksaker och greppar dom. För dom in i munnen och studerar dom! Älskar och ligga och prassla med sin lilla prasselbok från go'boken.
 
 
Han har pratar en massa, han börjat testa sin röst, gör massa brr ljud, bubblar med munnen och skriker till ibland.
 
Han är mera intresserad utav andra nu, många får ett leende tillbaka och han älskar när man lekar med han. Barn är han ännu inte intresserad utav , han studerar dom och är väldigt skeptisk mot dom men han ser dom iallafall. Kanske lite mistänksam för alla bara slår och äter på han ;P
Lillen, han får tuffa till sig lite mot sina stora polare! ;P <3
 
Han skrattar högt och tydligt nu! Han har skrattat länge men nu är det riktigt på riktigt =D och högt! Han skrattar när man  kittlar han, när man busar med han och han skrattar det första han gör när man tittar på han på morgonen! Riktig liten solstråle!! 
 
 
Han sover fortfarande jätte bra, somnar runt 21 och vaknar runt 06. Äter 1 gång per natt men vaknar knappt då! På dan måste han sova 2 gånger annars är han oftast jätte grinig på kvällen och ska inte alls sova. Sover middag oftast runt 11-12 och sen igen runt 16-17.
 
Han äter mera nu och färre gånger.  Vi hade precis fått in rutiner på maten innan han blev sjuk! Då åt han 150ml var 4:e timme. Men sen blev han sjuk och börja äta dåligt, kräktes och ville inte alls ha mat så då blev det 60ml ibland, 90 ibland och hade jag tur så fick jag i han 120 ml vissa gånger.
 
Men nu så har jag fått in rutiner igen,  har funkat perfekt i 3 dagar nu! Nu äter han 180ml var 5:e timme.
kl 6,11,16,21 o 02 =)
Och igår började vi lite med smakportioner, han är inte 4 månader ännu jag vet men kunde inte hålla mig, och det har funkat jätte bra! Han har inte kräks upp något så hans mage verkar palla det =)
Vi har prövar morot, potatis med majs och katrinplommon. Dag testade vi lite banangröt! Han äter med lite tveksamhet men det går in =) Katrinplommon var väl inte så jätte goda då han gör miner och ryser, haha sötis. Banangröten var väl inte heller en höjdare men han åt med lite rysningar ;P
Hoppas man slipper nattmålet snart? ;P
 

Sist vi vägde han för snart 3 veckor sen vägde lilleman 8110kg och 66,5cm lång.
 
 
 
 
 sofie

oj va länge han klarar sig mellan målen! :) min Liam äter ca 165 ml var 3de timme o är 5 månader :)

Svar: Ja det gör han =) Men han äter ganska mycket 180ml =)
SannafuentesURL:

Sanna Fuentes
 

MAIL


URL

Spara?