Amma suger!

Lilleman får inte i sig tillräckligt med mat, han vet inte hur han ska göra när han ska suga, värken från bröst eller flaska :( Detta har resulterat i att han har haft jätte lågt blodsocker och orkar inte mycket, mitt hjärta brister! Han ser så liv lös ut :( Så nu blir det ersättning varannan timme och så mycket bröstmjölk det bara går mellan varven (har ju inte kommit igång med egen mjölk eftersom inte han vet hur man suger, så det blir att pumpa) Förhoppningsvis så kan vi höja hans blodsocker och hålla den där..




Natalie - Liten i magen <3

Jätte fin bild!! <3 ! så mycket kärlek i den. Hoppas det löser sig! Det är jobbig med amning för många, även fast det kan inte är någon tröst. Det är tur att det finns så bra ersättning nu för tiden iallafall :) kan tänka mig att det gör väldigt ont att amma, gör det de? :)

Svar: Tack vad gulligt =) <3 Snart har du en liten =D ja i början var det riktigt tufft, tror nog jag aldrig gråtit så mycket men nu är det så mycket bättre =) Det känns absolut men tror det skulle göra ondare utan amningsnappen =)
Sannafuentes



URL: http://www.liten2013.wordpress.com


Anna

Grattis till er lilla! Vi hade ju en del problem då vår tjej inte fåfattade hur hon skulle göra. Men efter ca tre dygn med sockerlösning, amningsnapp o ett jäkla masserade av händer o fötter så fattade hon:-) amningsnappen hade jag jämt första två månaderna efter vi kom hem från bb för jag hade så ont. Men vår tjej började tokamma efter ca en månad o kunde ligga där nästan en timme, aj! Men det är inte så vanligt:-) lycka till!

Svar: Tack tack! =) Amningsnappen är min räddning, hade inte fixat det utan den! massera fötter och händer blir det en massa för oss oxå, hihi ^^ men det är mysigt för jag älskar å ta på hans små händer och fötter =D får dock komplettera med ersättning tills det funkar helt =)
Sannafuentes



URL:


Mamma till Adam

Usch ja håll ut. Det blir bättre. De första 3 veckorna var rena helvetet för brösten kroppen psyket JA ALLT. Min Adam är 5 1/2 vecka idag. Och nu kan jag njuta av det stundtals fast inte alltid. Det tar tid för de små att fatta galoppen, oh brösten och koppen ska anpassa sig. Önskar dig lycka till. Kämpa, men kämpa vars o det känns rätt :)

Svar: Ja det är tungt både fysiskt och psykiskt! Men det börjar gå mycket bättre nu och han börjar förstå hur han ska göra =D tack tack jag kämpar på =)
Sannafuentes



URL: http://minusa.blogg.se


Martina

<3

Svar: Tack Martina! Du får gärna baka en tårta åt oss ;P Kom förbi när du vill och kika på han om du vill =) Kram (Sorry att jag inte svarat på sitt sms ännu, har varit anti telefon dom senaste dagarna ;P )
Sannafuentes



URL: http://Martinaberthsdotter.Blogg.Se


P

Men dör för bilden på han och Crille!!! ❤ hoppas allt blir bra! :)

Svar: Tack gumman! går åt rätt håll nu! =D <3
Sannafuentes



URL: http://Pernillasilver.blogg.se


• Amanda •

åh skrutten då, Adrián var likadan tog ett bra tag innan han fattade galoppen, använde amningsnapp men koppmatade honom med bröstmjölk och även med spruta och det blev bättre så fort han kom upp i vikt igen!
Hoppas det blir bättre!! <3 Se till att få bra stöd av folk omkring och prata ut om det känns jobbigt och försök kämpa även om det känns jobbigt så blir det bättre och blir det inte det eller det känns för jobbigt, ja då finns det ju ersättning och det är inget fel med det :) <3
STOR KRAM!

Svar: Usch det var så jobbigt speciellt när han blev dålig utav att inte få i sig nått, blodsockret var så lågt! Och det gjorde allt bara svårare efter som han inte orkade äta då ='( Höll på att bryta ihop där ett tag =( Men nu går det mycket bättre och han har börjar gå upp i vikt igen =) och ammar mycket mera nu men vi ger ersättning varannan timme också.. Dom har varit toppen på bb både när vi var där och nu efter, har varit där två på åter besök för att få hjäp och stöd! Guld värda allihopa där!!
Kramar <3
Sannafuentes



URL: http://anpluscj.blogg.se/


• Amanda •

Glömde skriva en sak:
Försök tänka positivt!! Det finns lösningar på alla problem :) <3



URL: http://anpluscj.blogg.se/





Sanna Fuentes
 

MAIL


URL





Spara?