Hallonbladste

Nu jäklar ska denna envisa lilla killen ut! Fick Hallonbladste utav min snälla granne! Ska tydligen sätta igång värkarna. Vet inte om det funkar men det skadar inte och testa :)
Till det har jag gjort kokosbollar! Mums!
Blir tända ljus, äta kokosbollar och kolla på hart of dixie avsnitt! Kan det bli mysigare :D

Imorgon ska jag försöka ta en lång promenad och gå ett par vändor i trappen :)

"Tips: Att beställa en extra hallonbladste ökar endast fraktkostnaden med 6 kr.

Hallonblad innehåller oxytocin. I kroppen tillverkas oxytocin av hypofysen som ett avslappnande och rogivande ämne. Inom sjuklvården används det bl. a. för att starta förlossningsarbetet. Vid ett avkok blir sällan så påtagliga effekter, som att omgående dra igång en förlossning. Men barnmorskor har i alla tider rekommenderat hallonbladste i graviditetens sista fas, för att förbereda kroppen på födseln och för att allt detta ska fungera stärkt och smidigare. För att den gravida inte ska riskera ett för tidigt förlossningsarbete ska produkten inte tas förrän vecka 35.


Inte bara gravida behöver rogivande avslappning

Hallonbladste är inte bara för höggravida, den har fler användningsområden. Inte minst efter en graviditet, för att dra samman livmodern samt för att öka kroppens läkeförmåga - bra vid efterblödningar hos både djur och människa. Oxytocin stimulerar även till en välfungerande amning, som även bildas vid bröst/kel-kontakten mellan moder och barn. Te på riktiga örter är perfekt för ungdomars nyttiga (givande) fikavanor, för djur och t.o.m. för män - hallonblad för alla som upplever sig spända, stela eller inombords stressade. Då blir oxytocinets effekter ofta en välkommen hjälp."




• Amanda •

Hjälpte det :) ?

Svar: Nopp =( tråkigt får testa annat ;) hihi..
Sannafuentes



URL: http://anpluscj.blogg.se/


• Amanda •

Prova mirakeldrycken min vän djamea körde den och fick sin son 15 dagar tidigare än beräknat då hon drack den i nån dag :)
Googla mirakeldrycken så lär du hitta hennes blogginlägg om den ;)
Ät ananas, be om hinnsvepnig hos bm ha sex (även om det är obekvämt med foglossningen) och ta några långpromenader sen vila, vila, vila så kanske lilleman kommer igång och fattar att mamma&pappa faktiskt vill träffa honom nu! Hehe
Lycka till med allt oavsett om du kör på knepen eller inte! Hoppas att allt går bra !!

Svar: Googlade upp den drycken men den lät lite läskig ;D haha.. prövade du den?
Sannafuentes



URL: http://anpluscj.blogg.se/


• Amanda •

Haha nej hann aldrig gå så långt tyckte också det lät lite läskigt den används även vid rensning av kroppen inför diet :p

Svar: Ja men kan tänka mig att det funkar, lät som världens häxblandning ;)
Sannafuentes



URL: http://anpluscj.blogg.se/





Sanna Fuentes
 

MAIL


URL





Spara?