4månader och 8dagar

Förra måndagen fyllde min lilla kille 4 hela månader! 
 
Grattis mammas lilla älskling!
 
Han har blivit så himmla stor! Han växer så att det knackar, hinner knappt med! För varje dag som går så kan han något nytt och han utvecklas så himla fort!
Här kommer en liten månads upptadering om lilleman..
 
Han sitter nästan helt själv nu, han ramlar om kull när han kommer på sig själv eller när han rör sig för mycket. Ligga är inte längre ett altenativ och sitta i gåstolen är sjukt roligt! Han gör små sittup när han försöker sätta sig upp själv.
 
 
 
Han greppa medvetet om saker. Han sträcker efter saker han vill ha, tar tag i sakerna och studerar dom. Han tar nappen studerar den flitigt och försöker få in den i munen! =) När han ser nappflaskan så sträcker han sig ivrigt efter den, han försöker hålla flaskan helt själv men än är det för tung för han så att han ska klara av att hålla den själv en längre stund.
 
 
Han försöker ställa sig upp. Håller man i hans små händer så drar han sig upp i stå ställning ! Han kör runt i gå stolen som han inte gjort något annat, jätte duktig min lillakille. Vi har börjat använda hoppgungan också och han älskar den, hoppar som en liten tok gör han. Han älskar att hoppa och försöker även hoppa när han inte sitter i den, i vagnen, när han sitter eller str i ens knä och när han ligger =)
Ska ta och köpa en play2learn gåvagn
 
 Här är första gången han testar hoppgungan ..
 
Han pratar mer och mer. Testar olika ljud, det kommer nya ljud varje dag med det roligaste är nog att bubbla och brr:a med munnen. 
 
Ligga på mage är mycket roligare nu och han gör små armhävninger där han lyfter upp hela över kroppen. Han försöker även spraka sig framåt och lyfta upp bakdelen, skulle inte förvåna mig om han börjar krypa snart. Han kan ännu inte rulla från mage till rygg men det tror jag han kommer att skippa och gå direkt till att krypa och sen rulla =) Men han vrider sig till sidan och det är mest populärt att göra det vid blöjbyten :S 
 
Han har hittat sina fötter han försöker grepar dom hela tiden, när han sitter, när han står och när han ligger. Blöjbyten är inte så lätt nuförtiden om jag säger så ;P
 
 
Sömnenär som vanligt han har inte ändrat någo
 
t där ännu sover fortfarande hela nätterna med matningar där i mellan. Somnar runt 21 och vaknar runt 5-6 somnar oftast om och sover till 8.
 
Maten är fortfarande som vanligt han äter 180ml sempers 1 var 4-5:e timme. Testar fortfarnade små matportioner och han älskar det =) 
 
 Hitta en video på barns utveckling, gå in och kika här -teo 4 månader-
 






Sanna Fuentes
 

MAIL


URL





Spara?